Πιο δύσκολα απ’ ότι… φαίνεται τα «ελάφια»

Σ’ ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες, η Ρόδος κατάφερε να σημειώσει άλλη μια νίκη, επικρατώντας με 3-0 του Κλεάνθη στο Δημοτικό Στάδιο στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Το σκορ δεν λέει την… αλήθεια, καθώς ναι μεν η Ρόδος ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο ο Κλεάνθης στάθηκε πολύ καλά και σίγουρα αυτό το 3-0 αδικεί την προσπάθεια του.

Η Ρόδος, μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου σ’ ένα ματς όπου αγωνίστηκαν ως επί το πλείστον παίκτες του εφηβικού τμήματος, ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε στο ματς.

Πριν το δεκάλεπτο άνοιξε το σκορ και απέκτησε ψυχολογία, ωστόσο οι Παραδεισιώτες πολύ γρήγορα ισορρόπησαν και μάλιστα είχαν τις δικές τους ευκαιρίες να φτάσουν στην ισοφάριση.

Μάλιστα εκκίνησαν πολύ καλύτερα στην επανάληψη και αναζήτησαν το γκολ, με τους γηπεδούχους να απειλούν απ’ την δικιά τους πλευρά όποτε τους δίνονταν η ευκαιρία.

Μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, τα «ελάφια» ανέκτησαν τον έλεγχο και με δύο γκολ στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού «καθάρισαν» τη νίκη, μία νίκη που ήρθε πιο δύσκολα απ’ ότι αποτυπώνεται στο τελικό σκορ.

Φάσεις και Γκολ:

9’ Εκτέλεση φάουλ του Δελαπόρτα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Καλημέρης από κοντά με σουτ έγραψε το 1-0

16’ Καλό συρτό σουτ του Αλεξανδρίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι

24’ Συρτή σέντρα από τον Παυλίδη, πετάχτηκε και έκανε την προβολή ο Γκόγκας, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ απομάκρυνε σωτήρια την μπάλα

26’ Σωτήριο τάκλιν του Θεοδοσίου την τελευταία στιγμή πριν ο Πάτας πλασάρει από πλεονεκτική θέση

39’ Μακρινό δυνατό σουτ από τον Τζιβίλογλου, απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο πορτιέρο του Κλεάνθη

47’ Επέμβαση του Κεφάλα στο σουτ του Αλεξανδρίδη έξω από την περιοχή

57’ Εκτέλεση κόρνερ του Παυλίδη, άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα και ο Πελέκης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Γκόγκα

73’ Σουτ του Παυλίδη, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0

80’ Διπλή χαμένη ευκαιρία για την Ρόδο με τους Παυλίδη και Γκόγκα που δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα

89’ Σουτ του Δελαπόρτα, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Σκόρπου και κατέληξε στα δίχτυα, αφού ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και γράφθηκε το 3-0

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Μαυρουδής, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Ρόδος: Κεφάλας, Καλημέρης, Καντιμοίρης, Θεοδοσίου (44’ λ. τρ. Ιμεραλιλάϊ), Αρχοντούλης (53’ λ. τρ. Αξιώτης), Τζιβίλογλου, Ορφανίδης, Παυλίδης, Γκόγκας, Δελαπόρτας, Αμανατίδης (81’ λ. τρ. Μπιγκό)

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Καρίκης (85’ Γρηγοριάδης), Γιαννίκος, Πάτας, Δαλκίδης, Σκόρπος, Αλεξανδρίδης (75’ Θεοδωρακόπουλος), Πελέκης, Γεωργαλλής, Σορωνιάτης (29’ λ. τρ. Καραγιάννης)