Προκλητικές οι ΕΠΣ Σάμου και Λέσβου

Με αφορμή την δήλωση για το θέμα που δημιουργήθηκε με την κλήρωση των ΕΠΣ του Αιγαίου για το ποια θα μπει στον όμιλο της Αθήνας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης πρόεβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κανείς δεν αμφισβήτησε, ( τουλάχιστον από τις διοικήσεις των  4 Ενώσεων), το δίκαιο του αιτήματος της Δωδεκανήσου. Η διαμαρτυρία μας, όπως έχει γίνει τοις πάσι αντιληπτό, αφορά στην διαδικασία λήψης της απόφασης ,στον χρόνο που αυτή ελήφθη και στην νομιμότητα της.  Ουδεμία επιθυμία διένεξης με την  συνάδελφο Ενωση. Κοινός τόπος, κοινά προβλήματα.

Αλλά επειδή , ανάγνωση ξέρουμε, αρκεί λοιπόν μα απλή ανάγνωση των πρακτικών της συγκεκριμένης συνεδρίασης του Δ/Σ της Ε.Π.Ο, από οποιονδήποτε, για να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Δίκαιο λοιπόν το αίτημα, αλλά δικαίωμα μας και η απαίτηση για πιστή εφαρμογή του Καταστατικού και των Κανονισμών!

Υ/Γ: (Άσχετο):Η απόφαση για επιχορήγηση των Ενώσεων και ο αποκλεισμός αμερικάνισε ποιο Συμβούλιο της Εκτελεστικής πάρθηκε;».

Σφοδρή ήταν αντίδραση του μέλους της E.E. της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Στ. Ψαρόπουλου , προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκη, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, με αφορμή τη κλήρωση που έγινε την Τρίτη 12-1-2016 για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ για τον προβιβασμό τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία στους οποίους μετέχουν οι ομάδες των ΕΠΣ των νησιών του Αιγαίου.

Με έγγραφό του ο κ. Ψαρόπουλος υποστηρίζει ότι η κλήρωση που είχε ως στόχο να μετακινηθεί από τον όμιλο Αιγαίου στον 11ο  όμιλο του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ (Αθήνα, Πειραιάς), προκειμένου στον όμιλο του Αιγαίου να πάρει μέρος η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δωδεκανήσου για να γλιτώσει τα έξοδα μετακίνησης, έγινε χωρίς να έχει ληφθεί σχετική απόφαση και χωρίς να έχει ενημερωθεί προκειμένου να κάνει σχετική εισήγηση η αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας. Επίσης υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση προς τις Ενώσεις στις οποίες προκλήθηκε αιφνιδιασμός.

To μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ χαρακτηρίζει επιπόλαιο τον τρόπο λειτουργίας της και επιφυλάσσεται να προβεί σε καταγγελίες στα αρμόδια όργανα.

soccerplus.gr