Αγγλικό σκορ με νικητή τον Απόλλωνα στη Σάλακο

Φοβερό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Σαλάκου για την 10η αγωνιστική του β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας. Ο Απόλλων Καλυθιών κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με σκορ 3-4 ενάντια στην τοπική Ασπίδα.

Καλύτερα ξεκίνησαν οι Καλυθενοί και στο 10’ ο Τσίτας από κοντά έγραψε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα (20’) ο Κουφάλης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση και έγραψε το 0-2, αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία.

Παρότι ο Απόλλων έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ πριν την ανάπαυλα. Σκόρερ στο 40’ ο Παστός με κεφαλιά για το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο. Πιο καλά μπήκε η ομάδα του Κώστα Καμπούρη που στο 60’ με το πλασέ του Γίδαρη από θέση τετ α τετ έγραψε το 1-3 για τον Απόλλωνα.

Σημαντικό προβάδισμα πήραν οι κυανοκίτρινοι στο 75’ όταν έκαναν το 1-4 με το πολύ ωραίο σουτ του Σίμου.

Όλοι πίστεψαν πως το ματς τελείωσε, αλλά το συγκρότημα του Κώστα Ζουρούδη αντέδρασε και στο 80’ μείωσε σε 2-4 με το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Σαράντη.

Η απόσταση μειώθηκε στο γκολ πέντε λεπτά αργότερα (85’). Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Καρασάββα αυτή την φορά και το 3-4 ήταν γεγονός.

Προσπάθησαν για την ολική επαναφορά οι γηπεδούχοι, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέχρι το τέλος του αγώνα, αφού οι Καλυθενοί έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή του Ροδίτη και διατήρησαν την σημαντική νίκη.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Αναστασόπουλου, Μπάρκας

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Αξιώτης, Στούρης, Κρητικός, Παστός, Μπιλιάς, Πεταυράκης (35’ λ. τρ. Καρασάββας), Βογιατζής (75’ Βολιτάκης), Παπαγεωργίου, Σαράντης, Ντερομενάης (60’ Καραμολέγκος), Κοκκάρης

Απόλλων: Ροδίτης, Μιχαλάς, Πασόπουλος (35’ λ. τρ. Σταυρής, 80’ λ. τρ. Σκούρτης), Κουφάλης, Κυρίτσης, Ταντίκης, Γίδαρης, Σπαχιού (60’ Στάθης), Σίμου, Τσίτας, Μαυρομούστακος