Ανατροπή στην επανάληψη για τον Ευκλή

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα στο γήπεδο του Αγίου Σουλά από την Χάλκη, ο Ευκλής αντέδρασε στην επανάληψη και πήρε σημαντική νίκη με σκορ 4-1 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Όταν το χρονόμετρο σημάδεψε το 30ο λεπτό, ο Τσιώνης έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ξηροκώστα που έγραψε το 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Σε κομβικό σημείο οι πράσινοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 45’ ο Γεωργαντάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και έγραψε το 1-1.

Το γκολ αυτό έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης τους γηπεδούχους που μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και με κεφαλιά του Μήτρου πήραν το προβάδισμα με 2-1 στο 50ο λεπτό.

Δέκα λεπτά αργότερα (60’) ο Θάνος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το 3-1, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Πίεσε για να μειώσει το σκορ η Χάλκη και θα μπορούσε να το κάνει σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά το υπάρχον σκορ έμεινε και ο Θάνος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 85’ διαμόρφωσε το 4-1 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Μαυρουδής, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Ευκλής: Σαμολαδάς, Λαπάκης, Μαντικός, Κρομμύδας, Μπερετούλης (65’ λ. τρ. Αγγελής), Μήτρου, Γεωργαντάς, Κορκίδας, Παυλίδης, Θάνος (88’ Τομάζος), Σχοινάκης

Χάλκη: Μολόχας, Τσιώνης, Κωστίδης (55’ Κόκα), Μπιζάτης, Φέρο, Κώστας (75’ Γκαμαλέτσος), Σταματάκης, Τσοπανάκης, Δράμη, Τσιπιζίδης, Ξηροκώστας (55’ Παπαλαζάρου)