Απολαυστικοί οι Ιππότες

Ιππότες να τους… πιεις στο ποτήρι. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης συνέτριψε με 6-1 την Ομόνοια στην αναμέτρηση των Αγίων Αποστόλων για την 11η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) και πρόσφεραν γκολ και θέαμα, ξεφεύγοντας παράλληλα από την επικίνδυνη ζώνη.

Το νεανικό συγκρότημα των γηπεδούχων δεν ξεκίνησε καλά και οι Γενναδενοί βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ με το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Καρασάββα που έκανε το 0-1 στο 8ο λεπτό.

Αμέσως ο Σότα με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 στο 10ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα (20′) ο Ταφάνι είχε ολοκληρώσει την γρήγορη ανατροπή.

Στην επανάληψη με δύο γρήγορα τέρματα, οι Ιππότες κλείδωσαν τη νίκη. Στο 48′ ο Σότα και στο 60′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε χατ- τρικ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 για την ομάδα του.

Ο Ντούσκου στο 65′ και ο Αλιάϊ στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό 6-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Διαιτησία: Διακοφιλιππής, Ράδος, Γιωργάς

Συνθέσεις:

Ιππότες: Φωτάρας, Έλληνας, Κωνσταντίνου, Κουράνι (20′ λ.τρ. Ζωάννου), Μαρίνος, Τζελάϊ (65′ Εμίρογλου), Καπουράνι, Ντούσκου, Σότα, Ταφάνι

Ομόνοια: Κρητικός, Χατζηκώστας Κ.Α., Χατζηκώστας Κ.Γ., Πιζήμολας Σ.Σ. (75′ Θεοδωρής), Κλημαντής, Ζερβός (70′ Πιζήμολας Α.), Κατσάνης (60′ Μπαϊράμης Ι.), Μπαϊράμης Στ., Μπαϊράμης Σκ., Πιζήμολας Σ.Ι., Καρασάββας