Σα να μην έγινε παιχνίδι στην Λάρδο

Κακό ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Λάρδου ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Άρη Αρχαγγέλου στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Τα κάκιστα καιρικά φαινόμενα… ανάγκασε τους παίκτες των δύο ομάδων να μείνουν στο 0-0.

Τον έναν βαθμό θα κρατήσουν από το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι Λαρδιακοί και Αρχαγγελίτες, αφού κατάφεραν να παρουσιάσουν… λίγα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και έμειναν στο ισόπαλο σκορ χωρίς τέρματα.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, ανασταλτικός παράγοντας ήταν ο άσχημος καιρός και ο δυνατός άνεμος που έπνεε στην περιοχή, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο τους.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά και οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει την «ζημιά» κυρίως στην κόντρα επίθεση στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, αλλά η άμυνα της ομάδας του Ανδρέα Σταύρου ήταν καλοστημένη και απομάκρυνε τον κάθε κίνδυνο που πήγαινε να δημιουργηθεί, ενώ σε όποιες περιπτώσεις οι παίκτες του Άρη βρέθηκαν σε θέση βολής δεν είχαν καθαρό μυαλό.

Ενδεικτικό ήταν η φάση του Πίτση στο 20’ όπου αστόχησε, αλλά και αυτή του 35’ όπου ο Μπαϊρακτάρης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε πάνω στον Μήλιο.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με την μόνη διαφορά ότι οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά και αναζητούσαν την κόντρα- επίθεση με τους ταχύτατους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν από την μέση και μπροστά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαν να είχαν κάνει την ζημιά, κυρίως με τον Ταγκάεφ, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε σ’ ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και πιθανότατα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Γιακουμάκης, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Μήλιος, Παπαϊωάννου, Νικολλί, Πομπού, Διακοβασιλείου, Καλοπήτας, Μπεννούρ (55’ Καμμάς, 80’ Χαρίτος Β.), Ευαγγελίδης Ι., Ταγκάεφ, Πέρος (85’ Ευαγγελίδης Στ.), Χαρίτος Εμμ.

Άρης: Καραγιάννης, Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Κοτσίκος, Σταμούλης (90’ Συμεωνίδης), Δημητριάδης, Γκίκας, Λαμπριανός, Πίτσης, Μπαϊρακτάρης (65’ Πευκιανάκης), Μαρκόπουλος