Τεράστια νίκη με τις… παλιές καραβάνες για τον Κλεόβουλο

Χάρις τα τέρματα των έμπειρων, Αλέκου Κακλαμάνου και Μιχάλη Κωστάκη, ο Κλεόβουλος πήρε τεράστιας σημασίας νίκη με σκορ 2-1 στο γήπεδο Λίνδου ενάντια στον Φοίβο για την 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Οι Λινδιακοί με τη νίκη αυτή ξέφυγαν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πέρα από τους σκόρερς και την ομάδα της Λίνδου που πήρε σπουδαία νίκη, πρωταγωνιστής του ματς ήταν και ο καιρός. Οι δυσμενές καιρικές συνθήκες επηρέασαν τις 22 ποδοσφαιριστές, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν.

Μπορεί στο ξεκίνημα ο Φοίβος να μπήκε πιο… ζεστά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στο ματς.

Από μια στημένη μπάλα το σκορ άνοιξε. Εκτέλεση κόρνερ του Γαϊτάνου στο 20′ και κεφαλιά του Μιχάλη Κωστάκη που έγραψε το 1-0, αφού νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, οι κυανοκίτρινοι πίεσαν για την ισοφάριση και η απάντηση ήρθε δέκα λεπτά αργότερα. Στο 30′ ο Λάκης Κακλαμάνος μάρκαρε αντικανονικά τον Δράκο μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, από το οποίο ο Ζουρούδης έγραψε το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι ανέκτησαν τον έλεγχο και κυνήγησαν το γκολ της νίκης. Μπορεί να μην είχαν την μεγάλη φάση, αλλά το 2-1 ήρθε μ’ ένα μακρινό σουτ του Αλέκου Κακλαμάνου στο 70′ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και χάρισε σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Στεφανάκης, Σαρρής

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Σελιμάϊ (55’ Νικηταράς), Κωστάκης, Κακλαμάνος Εμμ., Διάκουλας, Γαϊτάνος, Αναστασιάδης, Ανδρεόπουλος (58’ Κολιοκώστας, 72’ λ.τρ. Κολιάδης), Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Αλ., Παπαοικονόμου

Φοίβος: Ψωμιάδης, Δανάς, Μήτρου (46’ Ορφανίδης), Ντόστι, Τσουκαλάς, Φελεγκάκης, Κοντόγιαννος, Παλάζης, Κουδούνης, Ζουρούδης, Δράκος