Πιο ισχυρό το… ρόπαλο των Μαριτσενών

Στο ντέρμπι των… Ηρακλήδων που διεξήχθη στο γήπεδο Λάρδου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, αυτός των Μαριτσών ήταν καλύτερος και επικράτησε με 0-2 ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες του Βλασσόπουλου κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό και με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, πήραν μια σημαντική νίκη που τους απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Απ’ την μεριά τους οι Λαρδιακοί για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ νωρίς στην επανάληψη έμειναν με δέκα παίκτες και όντας με δύο τέρματα πίσω στο σκορ δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Στεφανάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή και δέκα λεπτά αργότερα (40′) ο Τσαλώλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 55′ ο Βασίλης Χαρίτος αντίκρισε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, καθώς σύμφωνα μ’ αυτόν, έφτυσε αντίπαλο και το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Βασιλείου, Αχιολάς

Συνθέσεις:

Ηρακλής Λ.: Μηλιος, Ευαγγελίδης Ι. (35’ Φάκας), Νικόλλι, Πομπού, Διακοβασιλείου (20’ Παπαδόπουλος), Καλοπήτας, Μπενούρ (46’ Καφάλας), Χαρίτος Β., Χαρίτος Ε., Ταγκάεφ, Καμμάς

Ηρακλής Μ.: Κοσμάς, Κώτσος, Τσαλώλης (60’ Κουλιμπαλί), Τσούφιος, Λενιού, Μπιλιάς (84’ Πετρίδενας), Καρίκης, Παπακωνσταντής, Στεφανάκης, Βασιλώττος, Φελεσάκης