Ορίζονται ξανά όλα τα ματς που διακόπηκαν

Τον επανορισμό των αγώνων που διακόπηκαν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας, αποφάσισε όπως αναμένονταν η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ.

Αναλυτικά:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ -ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ της 17/1/2016 (20η αγων/κή -διεκόπη)

Η πειθαρχική Επιτροπή σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡ.-ΔΟΞΑ ΨΙΝ. Για το πρωτάθλημα Α κατηγορίας Δωδεκανήσου από τον διαιτητή, δέχεται ότι ορθώς διεκόπη στο 9 λεπτό του ως άνω αγώνα ,διότι λόγω των Ισχυρών βροχοπτώσεων ο αγωνιστικός χώρος έγινε σε μεγάλο βαθμό λασπώδης ,με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδ/στών και των αξιωματούχων του αγώνα.(άρθρο 10 παρ.1α του ΚΑΠ).Παραπέμπει το Φ.Α. στην επιτροπή πρωτ/τος για επαναορισμό για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή (αριθμός τερμάτων,αριθμός ποδ/στών) /Αρθρο 21 παρ.1ε του ΚΑΠ/.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ -ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ 17/1/2016 10η αγωνιστική Γ Κατηγορία

Η πειθαρχική Επιτροπή σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. ΕΥΑΓΟΡΑΣ -ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ ,για το πρωτάθλημα Γ κατηγορίας Δωδεκανήσου από τον διαιτητή,δέχεται ότι ορθώς διεκόπη στο 18ο λεπτό του ως άνω αγώνα, διότι λόγω των Ισχυρών βροχοπτώσεων ο αγωνιστικός χώρος έγινε σε μεγάλο βαθμό λασπώδης ,με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδ/στών και των αξιωματούχων του αγώνα.(άρθρο 10 παρ.1α του ΚΑΠ).Παραπέμπει το Φ.Α. στην επιτροπή πρωτ/τος για επαναορισμό για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή (αριθμός τερμάτων,αριθμός ποδ/στών) /Αρθρο 21 παρ.1ε του ΚΑΠ/.

Α.Σ. ΡΟΔΟΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ 20.01.2016 (11η Αγωνιστική Εφηβικό –Διεκόπη54΄)

Η πειθαρχική Επιτροπή σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. Α.Σ. ΡΟΔΟΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ Για το πρωτάθλημα Εφηβικό Δωδεκανήσου από τον διαιτητή, δέχεται ότι ορθώς διεκόπη στο 54 λεπτό του ως άνω αγώνα ,διότι λόγω των Ισχυρών βροχοπτώσεων ο αγωνιστικός χώρος έγινε σε μεγάλο βαθμό λασπώδης ,με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδ/στών και των αξιωματούχων του αγώνα.(άρθρο 10 παρ.1α του ΚΑΠ).Παραπέμπει το Φ.Α. στην επιτροπή πρωτ/τος για επαναορισμό για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή (αριθμός τερμάτων,αριθμός ποδ/στών) /Αρθρο 21 παρ.1ε του ΚΑΠ/

ΜΗ ΔΙΕΞΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ-Α.Σ. ΡΟΔΟΣ 17.01.2016 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΒΙΚΟ
Η Π.Ε. σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον Διαιτητή (Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ-Α.Σ. ΡΟΔΟΣ 17.01.2016 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΒΙΚΟ) δέχεται ότι ορθώς δεν διεξήχθη ,ως άνω αγώνας ,διότι λόγω των ισχυρών και θυελλωδών ανέμων υπήρχε κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα.(Άρθρο 10 παρ.1 του Κ.Α.Π.) Παραπέμπει το Φ.Α. στην επιτροπή πρωταθλήματος για τον επανορισμό του ως άνω αγώνα.(Άρθρο 21 παρ. 1α του Κ.Α.Π.)

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2015-2016

Μετά από σχετικό εγγραφο με αριθμ.πρωτ.115/15-1-2016 του σωματείου «ΓΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ» στο οποίο αναφέρεται,ότι παραιτείται από το ΠΑΙΔΙΚΟ Πρωτ/μα Δωδ/σου 2015-2016 ,για λόγους αδυναμίας συγκρότησης ομάδος.
Η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε τα κατωθι:
1.-Ολοι οι αγώνες θα κατακυρώνονται με σκόρ 3-0 υπέρ των αντιπάλων σωματείων, τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο για τις αντίπαλες της παραιτηθείσης ομάδος (Αρθρο 21 παρ.4β και παρ.5 του ΚΑΠ.
2.-Η ομάδα του ΓΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ (παιδικο) θα ξεκινήσει το επόμενο πρωταθλημα 2016-2017 με μείον (-6) βαθμούς (Αρθρο 17 παρ 2 του ΚΑΠ)
3.-Επίσης στην ομάδα ΓΑΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ επιβαλλεται χρηματικό προστιμο πενήντα (50) Ευρώ (Αρθρο 17 παρ.2 του ΚΑΠ.)