Λαρεντζάκης: “Θα αντιμετωπίσουμε ένα… καινούργιο Ρέθυμνο”

Για την “μάχη” του Κολοσσού στο Ρέθυμνο μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέσα απο το blog του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με ένα εξαιρετικά δύσκολο εντός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Γενικά, μείναμε ευχαριστημένοι με την εικόνα που είχαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε τόσο καλά στο δυναμικό παιχνίδι τους. Αυτό που κρατήσαμε ακόμη περισσότερο ήταν το γεμάτο Βενετόκλειο, το οποίο έτσι θέλουμε να βλέπουμε κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στην Ρόδο.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Το κακό για εμάς είναι πως παίζαμε Δευτέρα οπότε δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου χρόνος για ξεκούραση, αφού ξεκινήσαμε την επόμενη μέρα την προετοιμασία μας. Παρ’ όλα αυτά, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και έτσι συμμετείχαμε όλοι στις προπονήσεις.

Ξέρουμε πως οι αντίπαλοί μας θέλουν οπωσδήποτε αυτό το ματς και έτσι έχουν εστιάσει στη νίκη. Φέτος, παρουσιάζονται πολύ δυνατοί στην έδρα τους, ενώ περιμένουμε να μας παρουσιάσουν κάτι καινούριο, καθώς έχουν προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, σε σχέση με το μεταξύ μας παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Θα είναι δηλαδή σαν αντιμετωπίζουμε μία… καινούρια ομάδα.

Εμείς, όμως, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς και με οποιονδήποτε αντίπαλο πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, ξεκινώντας πάντα από την άμυνα, προκειμένου να μην επιβάλουν το ρυθμό τους ως γηπεδούχοι.

Γιαννούλης