Πήρε αυτό που ήθελε η Κύπρος

Ξέροντας τι αναζητούσε στον αγωνιστικό χώρο απο την αρχή του ματς, η Κύπρος πήρε τη νίκη με 0-3 μέσα στ’ Αφάντου επι του Αγίου Λουκά για την 12η αγωνιστική της Β κατηγορίας (β όμιλος)

Στο… κυνήγι του Αστέρα Παστίδας παραμένει η ομάδα του Βασιλειάδη, ενω με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Αφαντενοί λόγω αποβολής του Κοσμά στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε στο 9′ ο Αλαφάκης μετα απο αδράνεια της άμυνας και μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του ματς έμενε αυτό το 0-1.

Στο 57′ οι δύο κίτρινες κάρτες στον Κοσμά για διαμαρτυρία στον διαιτητή, άφησε με δέκα τον Άγιο Λουκά και παραπονεμένους τους γηπεδούχους για την απόφαση του διαιτητή.

Παρ όλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν την δυνατότητα να φτάσουν στην ισοφάριση, δεν τα κατάφεραν και τα δυο τέρματα του Χατζηκωνσταντή στο 84′ και το 88′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-3 που ηταν και το τελικο αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Παπαγιαννίδης, Λάζος 

Συνθέσεις:

Άγιος Λουκάς:  Κιόττου, Μοσχιδιού, Νικολής (50’ Κυριαζής), Μοσχής, Καλογήρου, Κανέλλος, Μπάλλα, Κοσμάς, Μακρυδημήτρης, Λαουδίκος (77’ Μπακίρης Σ.), Διακίδης

Κύπρος: Πεστλίκης, Καραπάντζος (63’ Μαχλής), Τόσκα, Παναγιώτου, Τσίρκος, Αλαφάκης, Γκλάβας, Τσακμακίδης (76’ Χατζηκωνσταντής), Νίκας, Κιάρι, Αγγελάκης