Όρθιος στην Κηφισιά με τρομερό Λουτριώτη

Έχοντας σε εντυπωσιακή κατάσταση τον Τίμο Λουτριώτη, ο Ιάλυσος ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στην Κηφισιά ενάντια στην τοπική ομόνυμη ομάδα για την 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος).

Θα μπορούσε να είχε κλέψει τη νίκη στο φινάλε η ομάδα του νησιού μας που στο ντεμπούτο του Γκόφα στον πάγκο της ομάδας είχε την συμπαράσταση είκοσι περίπου φίλων της που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν μπορεσαν να νικήσουν τον Λουτριώτη και οι τοξοβόλοι πήραν τον βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα:

35′ Σέντρα του Κοιλιάρα απο τα αριστερά, ο Μαθιός πήρε την κεφαλιά και ο απόκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ

36′ Σουτ του Μιχαλόπουλου, η μπάλα κοντραρε και έφυγε δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Λουτριώτη

Ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν ηταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την εστία του Λουτριώτη. Με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να απειλήσουν οι τοξοβόλοι.

48′ Σωτήρια επέμβαση του Λουτριώτη στο σουτ του Παναγιωτόπουλου μέσα απο την περιοχή

55′ Ακυρωθέν γκολ για τον Ιάλυσο ως οφ σάιντ

57′ Αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών ππυ λήγουν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων

60′ Διπλή απόκρουση του Λουτριώτη στο απ ευθείας χτύπημα φάουλ του Έσλερ και εν συνέχεια στην προβολή του Παναγιωτόπουλου

76′ Νέα επέμβαση του Λουτριώτη στο τετ α τετ με τον Μαλιαρούτα

80′ Στην αγκαλιά του Λουτριώτη το γυριστό σουτ απο τον Μυστακίδη

90′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Μετα απο εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Καρπαθάκη, το σουτ του οποίου αποκρουστηκε με υπερένταση απο τον Γουμάγια

Διαιτησία: Διαμαντόπουλος Βεργέτης, Χαραλαμπόπουλος

Συνθέσεις:

Κηφισιά: Γουμάγιας, Γκίκας, Τεγούσης, Έσλερ, Καρακώστας, Μυστακίδης, Μιχαλόπουλος (72′ Παπάζογλου), Ζαφειρίδης (72′ Γκέζος), Ντούλιας, Παναγιατόπουλος, Χαϊκάλης (25′ λ. τρ. Παλιαρούτας)

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Χατζηκοσμάς (58′ Χειμωνέττος), Φονσέκα (92′ Σπάρταλης), Μαθιός (77′ Καρπαθάκης), Κοιλιάρας