ΑΕΡΑ: “Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας”

Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. , αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας με την Ρόδο, θα ήθελε να τονίσει τα εξής:
• Kαταδικάζουμε οποιαδήποτε πράξη βίας, από όπου και αν προέρχεται αυτή και απολογούμαστε προς πάσα κατεύθυνση για την είσοδο των φιλάθλων μας στον αγωνιστικό χώρο.

• Το συμβάν με την εισβολή των φιλάθλων μας, έγινε μετά από άσεμνη χειρονομία του τερματοφύλακα της Ρόδου (και πρώην της ομάδας μας) Μιχάλη Κεφάλα, προς την εξέδρα, φάση η οποία θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα αλλά ο βοηθός Σταυρούλιας «δεν είδε». Προς τιμήν του, ο Μιχάλης μετά το τέλος του παιχνιδιού, ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους ανθρώπους της διοίκησης μας, όσο και από τον κόσμο.

• Από την αρχή της εβδομάδας, τονίσαμε πάμπολλες φορές στον τοπικό τύπο, την επικινδυνότητα της αναμέτρησης και κυρίως τον προκλητικό ορισμό του μη αξιολογημένου διαιτητικού τρίου. Ο κύριος Παπαγιαννίδης, έβγαζε με απίστευτη ευκολία τις κίτρινες κάρτες από το τσεπάκι του προς τους ποδοσφαιριστές μας, εν αντιθέσει με τα όσα έπραξε για την αντίπαλη ομάδα.

• Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ το σκόρ ήταν στο 0 – 0, έγινε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή Ορφανίδη πάνω στον ποδοσφαιριστή μας Κατσαρή, φάση ορισμός της δεύτερης κίτρινης κάρτας, με τον διαιτητή να συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του.

• Μπορεί όπως φαίνεται στο βίντεο του αγώνα, η καταλόγιση πέναλτυ να είναι σωστή, ωστόσο στο δεύτερο γκόλ της Ρόδου, υπάρχει ξεκάθαρο οφσάιντ καθώς ο ποδοσφαιριστής Καλημέρης, όντας πίσω από τους αμυντικούς μας, βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και επηρεάζει ξεκάθαρα την φάση ανοίγωντας τα πόδια. Ο επόπτης Μοσχάτος, «έκλεισε» τα μάτια. Είναι ο ίδιος επόπτης που στο περσινό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ιάλυσο και ενώ το σκόρ βρισκόταν στο 3 – 0 , απέβαλλε άνευ λόγου και αιτίας τον πρώην ποδοσφαιριστή μας, Παναγιώτη Τσαγκάρη.

• Ελπίζουμε, να ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα μας έτυχε άνισης μεταχείρισης από τους διοικούντες την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων αλλά και η τελευταία φορά που είδαμε να συμβαίνουν επεισόδια σε γήπεδο λόγω των προαναφερθέντων. Τέλος, ευχαριστούμε την Ρόδο για την έγκριση της να συνεχιστεί το παιχνίδι και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της για άνοδο