Συλλυπητήρια για Ηρακλείδη

Ιάλυσος
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό τμήμα και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Ηρακλείδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ρόδος
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ρόδος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητικογράφου Σταύρου Ηρακλείδη για τον χαμό του.Ευχόμαστε ανάπαυση ψυχής και καλή δύναμη στους οικείους του.

ΑΕΡΑ
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. , οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Σταύρου Ηρακλείδη. Η δημοσιογραφική κοινότητα της Ρόδου, είναι πλέον φτωχότερη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΕ Κατταβιάς
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και η αθλητική οικογένεια της Κατταβιάς, εκφράζουν τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια του επί σειρά ετών παράγοντα της ομάδας μας Σταύρου Ηρακλείδη. Ο Σταύρος θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας για το ζεστό του χαμόγελο, την καλοσύνη του και την αγάπη του για το χωριό του και την ομάδα μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.