Επαναορίζονται τα ματς σε Λέρο και Αντιμάχεια

Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφαίνεται ,οτι η αδυναμία προσέλευσης της ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛ. στον αγώνα με την Α.Ε.ΛΕΡΟΥ της 18-1-2016 για το πρωταθλημα της Α ερασ.Κατηγορίας Δωδ/σου,δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της (άρθρο 17 παρ.3 του ΚΑΠ και βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος Α,Β,Γ κατηγορίας Δωδ/σου .ΚΕΦ “ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ”).

Απαλλασει την ομάδα “ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΛ.” από την αποδιδόμενη σ αυτή πειθαρχική παράβαση.Διατασσει τον επανορισμό του μή τελεσθέντος αγώνος μεσα σε χρονικό διάστημα εντός δεκα πέντε /15/ημερών απο της παρούσης απόφασης σύμφωνα με την διαταξη του Αρθρου 21 παρ.1 περ.α του ΚΑΠ.

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ-Α.Ε.Ρ.Α της 18/1/2016 (20η αγων/κή δεν διεξήχθη

Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφαίνεται ,οτι η αδυναμία προσέλευσης της ομάδας ΑΕΡΑ στον αγώνα με την ΑΝΤΙΜΑΧΟ της 18-1-2016 για το πρωταθλημα της Αερασ.Κατηγορίας Δωδ/σου,δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της (άρθρο 17 παρ.3 του ΚΑΠ και βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος Α,Β,Γ κατηγορίας Δωδ/σου .ΚΕΦ “ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ”).

Απαλλασει την ομάδα “ΑΣ ΑΕΡΑ” από την αποδιδόμενη σ αυτή πειθαρχική παράβαση.Διατασσει τον επαναορισμό του μή τελεσθέντος αγώνος μεσα σε χρονικό διάστημα εντός δεκα πέντε /15/ημερών απο της παρούσης απόφασης σύμφωνα με την διαταξη του Αρθρου 21 παρ.1 περ.α του ΚΑΠ.