Ευκλής για… τίτλο εμφανίστηκε στην Κάρπαθο

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ευκλής στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι με τον Ποσειδώνα και πήρε τη νίκη με 0-2 μέσα στην Κάρπαθο για την 12η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Στο -5 απο την πρωτοπόρο, πλέον, Κατταβιά βρίσκεται η ομάδα της Σορωνής, ενώ οι Καρπάθιοι μετά την πρώτη τους φετινή ήττα, έπεσαν απο την κορυφή.

Το πρώτο μέρος άνηκε στους πράσινους που μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Μήτρου με κεφαλιά έκανε το 0-1, έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Μπερετούλη.

Συνεχίζοντας την καλή της εμφάνιση, η ομάδα του Θρουμουλόπουλου έφτασε στο 0-2 στο 40′ με τον Μπερετούλη.

Πριν το ημίχρονο ο Ποσειδών θα μπορούσε να είχε μειώσει το σκορ, αλλά ο Βασιλειώτης στο 44′ αστόχησε στο πέναλτι, μετά απο παράβαση που κέρδισε ο Βιλανούτσι.

Παράλληλα και οι Σορωνιάτες είχαν την ευκαιρία να τριπλασιάσουν τα γκολ τους πριν το 45λεπτο, ωστόσο ο Μήτρου είδε την μπάλα να σταματάρι στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Σαμολαδά που όποτε χρειάστηκε φώναξε “παρών” και έτσι διατηρήθηκε το 0-2 στο γήπεδο Καρπάθου.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σταυρούλιας, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Σπανός Ι., Βογιατζιδάκης (80′ Χριστόπουλος), Καζηλιέρης, Παύλου, Μαντινάος (75′ Καραγιαννάκης), Τσιαβέλης, Καραλής, Βιλανούτσι (60′ Σώζος), Βασιλειώτης

Ευκλής: Σαμολαδάς, Λαππάκης, Σφυράκης, Κορκίδας, Κρομμύδας, Μαντικός, Σχοινάκης, Μπερετούλης, Παυλίδης (90′ Αγγελής), Μήτρου (85′ Θάνος), Γεωργαντάς