Νέο βήμα παραμονής από τον Ηρακλή Μαριτσών

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα που τον βοηθά να ξεφύγει κι άλλο απο την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού πρόσθεσε το… ενεργητικό του ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε με 2-0 της Δόξας Ψίνθου σε εξ αναβολής ματς που έγινε στο γήπεδο Μαριτσών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε απο το 8ο λεπτό (σε εκείνο το χρονικό σημείο διακόπηκε λόγω κακοκαιρίας) και στο 14′ ο Βασιλλώτος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους πράσινους.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν κοντα στο γκολ με το σουτ του Λυριστή Θ. στο 40′ που έφυγε άουτ, ενώ στην επανάληψη οι βυσσινί πίεσαν και κόπηκαν δύο φορές για οφ σαίντ, έχοντας έντονα παράπονα απο τον βοηθό Μοσχάτο, αφου τόσο ο Λυριστής Μ., όσο και ο Κυριαζής βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση.

Στο 70′ και το 75′ οι προσπάθειες απο τους Ορφανό Δ. και Λυριστή Μ. δεν βρήκαν στόχο, κάτι που καταφερε ο Στεφανακης στο 80′ για τους πράσινους, γραφοντας το 2-0 με πλασε μεσα απο την περιοχή.

Διαιτησία: Γιαννουκάς Μοσχάτος, Λάζος

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοσμάς, Κώτσος, Λενιού, Λορέντζος, Τσούφιος, Φελεσάκης, Κρίκης Γ.Δ. (60′ Παπακωνσταντής Μ.), Παπακωνσταντής Κ. (46 Πατρίδενας), Κουλιμπαλί, Βασιλλώτος (80′ Αγγελόπουλος), Στεφανάκης

Δόξα: Ηλίας, Κωστομοίρης, Μπαρμπαντώνης Ι. (85′ Κατταβενός), Τσοπάνογλου, Ορφανός Δ., Ορφανός Χ., Μπαρμπαντώνης Χ. (70′ Τζιρίτης), Τσούλλος (55′ Κυριαζής), Στελλάς, Λυριστής Θ., Λυριστής Μ.