Ξετύλιξε το… δώρο και “έπιασε” κορυφή η Κατταβιά

Η ήττα του Ποσειδώνα, έδινε την δυνατότητα στην Κατταβιά να περάσει στην κορυφή του β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας και η ομάδα της Νότιας Ρόδου είπε… ευχαριστώ στον Ευκλή που νίκησε τους Καρπάθιους. Για την 12η αγωνιστική η ομάδα του Φραντζή επικράτησε με 0-1 του Ροδιακού σ’ ένα ματς που και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Το γρήγορο γκολ για να διώξει το άγχος απο τους φιλοξενούμενους δεν ήρθε, αφού στο 6′ ο Κνιφάτι σπόκρουσε το πέναλτι του Κούρου.

Τελικά ο έμπειρος επιθετικός ήταν αυτός που νίκησε τον νεαρό πορτιέρο στο 33′ με σουτ έξω πο την περιοχή και έγραψε το 0-1 στο πρώτο μέρος.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, παρά μόνο οι αριθμητικές ισορροπίες.

Στο 65′ ο Σπύρου αποβλήθηκε για την Κατταβιά και δέκα λεπτά αργότερα και ο Ξύπας του Ροδιακού είδε νωρίτερα την άγουσα για τ’ αποδυτήρια.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Σάββενας, Βλάχς

Συνθέσεις:

Ροδιακός: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης (75′ Κολοβός), Πατρός (65′ Μπουλουτίδης), Τσακίρης, Μάχλης, Κλάψης, Αλεξάνδρου, Ζαμαντάκης, Σέντης, Καρελάς (46′ Πουλής), Ξύπας

Κατταβιά: Παπαβεργής, Σπύρου, Ζωάννου, Αυγέρης, Κώτης, Γιώτας, Σαπαλίδης, Κούρος, Κουμπιάδης (85’ Ριζάς), Τριπολίτης (85’ Δουδούμης), Μέντος