Χ-ωρίς νικητή το ματς στα Κοσκινού

Τους βαθμούς μοιράστηκαν Διγενής και Χάλκη μετά το μεταξύ τους 0-0 στο γήπεδο Κοσκινού για την 12η αγωνιστικη της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Το ματς είχε ευκαιρίες (ανάμεσα τους δύο δοκάρια) κυρίως απο την πλευρά των φιλοξενούμενων που βρήκαν απέναντι τους φοβερό Μανωλάγκα.

Η δημαντικότερη στιγμή του… άκαρπου πρώτου μέρους ήταν το σουτ του Διακάκη στο 40′ στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο και η Χάλκη νωρίτερα είχε απειλήσει και ο αντίπαλος γκολκίπερ είπε “όχι” με αποκορύφωμα το σουτ του Κώστα ατο 10′ μέσα απο την περιοχή.

Στο β’ μέρος η ομάδα του Φραγκάκη έδωσε χώρο στους γηπεδουχους και αναζήτησε στην κόντρα για το γκολ, όντας πολύ επικίνδυνη.

Το ψηλοκρεμαστό σουτ του Κώστα στο 80′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αφού παρενεβλήθει ο Μανωλάγκας και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Κόκκαλης, Ορφανός

Συνθέσεις:

Διγενής: Μανωλάγκας, Ζούνης, Νίκανδρος, Κανάκης, Ζαχαρίας, Κυπριώτης, Μοσκιού, Γεωργαλλίδης (46′ Μάνο), Θαρρενός (78′ Γκρίζης), Διακάκης, Παπαθανασίου (65′ Αττιτής)

Χάλκη: Μολόχας, Τσιώνης, Κωστίδης (88′ Σαρίκος), Μπιζάτης, Κυπραίος, Σταματάκης, Δράμη, Τσιπιζίδης, Ξηροκώστας, Κώστας (78’Κόκα), Κέρο (65′ Παπαλαζάρου)