Το… αστέρι απτόητο στην κορυφή

Ακόμα μια νίκη πέτυχε ο Αστέρας που επικράτησε άνετα με 3-0 των Ιπποτών στο γήπεδο Παστίδας για την 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), μένοντας στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του.

Κυρίαρχη ήταν η ομάδα του Παρασκευόπουλου που κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των Ιπποτών στο 43′ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Συμεωνίδη, μετά από παράβαση που κέρδισε ο Πάπα.

Μέχρι εκείνο το σημείο το συγκρότημα της Παλιάς Πόλης είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία της, ωστόσο το γκολ στο κρίσιμο σημείο τους… χάλασε το σχέδιο.

Στην επανάληψη οι Παστιδενοί πέτυχαν άλλα δύο τέρματα. Στο 48′ με κεφαλιά ο Καλαγρής έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του και στο 89′ ο Κατσούλης έκανε το 3-0 και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Αχιολάς, Μπέκας

Συνθέσεις:

Αστέρας: Σαχινίδης, Κατσούλης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Λιαμής (40′ λ. τρ. Καρύδας), Καλαργής, Συμεωνίδης (75′ Κόκας), Πολυχρόνης (75′ Λεννιού), Αμπελάς, Αποστολόπουλος, Πάπα

Ιππότες: Σαγρής, Κωνσταντίνου, Ζωάννου, Μαρίνος, Φωτάρας (70′ Μαύρος), Τζελάϊ, Σώτα, Καπουράνι, Τραγάκης (70′ Αρετόγλου), Γκίνος, Ταφάνι