Λαμπερό Σαββατοκύριακο απο τον ΑΓΕΣ Κάμειρος με την παρουσία Ξάνθου και Νικόλ

Ένα υπέροχο αθλητικό διήμερο διοργάνωσε και φέτος ο Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την «5η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ», το οποίο είχαν την ευκαιρία να γευτούν όλοι όσοι αγαπούν τον Κλασικό Αθλητισμό.Το πρόγραμμα ξεκίνησε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου το μεσημέρι στο στάδιο Ιωάννης Πρώτος στον Άγιο Σουλά με αγώνες kids athletics. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τηνΟλυμπιονίκη μας Νίκη Ξάνθου, η οποία ήταν η επίσημη προσκεκλημένη, έπαιξε μαζί τους, βράβευσε όλους για την συμμετοχή τους με μετάλλια, διπλώματα και στεφάνια από ελιά, φωτογραφήθηκε και υπέγραψεαυτόγραφα.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την επόμενη μέρα Κυριακή 31 Ιανουαρίου στο ίδιο στάδιο, όπου και με την συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ διεξήχθησαν αγώνες ΠΠ-ΠΚΒ’, ΠΠ-ΠΚΑ’, Π/Κ & Α/Γ στους οποίους συμμετείχαν οι αθλητικοί σύλλογοι του νησιού Γ.Α.Σ. ΡΟΔΟΣ «Η ΥΓΕΙΑ», Α.Ο.ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, A.O.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Α.Σ. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ & Α.Γ.Ε.Σ.ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009. Τους αθλητές τίμησαν με την παρουσία τους η Ολυμπιονίκης μας Νίκη Ξάνθου όπου κήρυξε και την έναρξη των αγώνων της «5ης Χειμερινής Συνάντησης Κλασικού Αθλητισμού – Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ» και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και αθλήτρια του Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ Νικόλ Κυριακοπούλου!
Το ίδιο απόγευμα στην αίθουσα ΑΡΙΩΝ πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου με την παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων. Ανάμεσά τους οι : Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Σωτρίλης Θωμάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος Περιφέρειας κ.Ευστρατίου Χρήστος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ.Φώτης Χατζηδιάκος, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κ.Διακοσταματίου Σάββας, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ.Αϊβάζης Σέργιος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ κ.Βασίλης Ζήκας, ο Γεν.Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ κ.Γιώργος Ζάρας, το μέλος του Κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ.Παυλούς Μιχάλης, οι πρώην δήμαρχοι Καμείρου κ.Στέφανος Δημητράς και κ.Δημήτριος Κρητικός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής κ.Σαββάκης Αντώνης, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σορωνής, του Α.Σ.ΕΥΚΛΗΣ Σορωνής, του συλλόγου ΘΑΛΕΙΑ, ο πατήρ Ηλίας ενορίας Απολλώνων και ο πατήρ Μιχαήλ ενορίας Πλατανιών.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στην Ολυμπιονίκη μας Νίκη Ξάνθου η οποία ήταν και η επίσημη προσκεκλημένη, για την προσφορά της στον Κλασικό Αθλητισμό. Οι άνθρωποι του συλλόγου της αφιέρωσαν βίντεο με αποσπάσματα από τους αγώνες της και τις κατακτήσεις της σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, το οποίο μαζί με την ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατούσε την συγκίνησε πολύ και της έφερε δάκρυα στα μάτια.
Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί. Για τις παγκόσμιες επιτυχίες της βραβεύτηκε και η αθλήτρια του συλλόγου και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία επίσης συγκινήθηκε από την προβολή βίντεο αφιερωμένο σε αυτήν για την επιμονή της παρόλες τις αντιξοότητες που είχε τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντας μάθημα ζωής στους αθλητές, να μην τα παρατάνε ποτέ!
Οι επίσημοι καλεσμένοι βράβευσαν για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2015 σε Πανελλήνιο & Παγκόσμιο επίπεδο τους αθλητές του συλλόγου, Δημήτρη Καραγιάννη, Νεφέλη Ράμμου, Άγγελο Παπαγρηγορίου, Καλλιόπη Σκαρπέτη, Αντώνη Καραμανώλη, Νίκη Ράμμου, Νικολέτα Κουτή, Παναγιώτη Πανσεληνά, Ηλία Τοτολίδη, Γιάννη Μαριέττο, Μαρία Γιορδαμνή, Μπάλα Ντενίσα, Ελένη Κανατά, Νομικού Δέσποινα, απονέμοντάς τους επαίνους και ανάλογα χρηματικά ποσά για να καλύψουν κάποιες από τις αθλητικές τους ανάγκες.
Επίσης, ο προπονητής κ.Σταμάτης Μάγος ανακοίνωσε τους καλύτερους αθλητές και με την βοήθεια της Νίκης Ξάνθου, βράβευσαν τον Δημήτρη Καραγιάννη και την Νεφέλη Ράμμου ως τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων του συλλόγου για το 2015, τον Παναγιώτη Πανσεληνά και την Καλλιόπη Σκαρπέτη ως τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας ΠΠ/ΠΚΑ’ και τον Σωτήρη Χατζηγεωργίου και τη Φωτεινή Μάγου ως τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας ΠΠ/ΠΚΒ’.Ο Πρόεδρος Σπύρος Ράμμος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν, και ιδιαίτερα τους προπονητές και τους αθλητές, στο να κατακτήσει ο σύλλογος την 1η θέση για 3η συνεχή χρονιά όχι μόνο στα Δωδεκάνησα αλλά και στο Αιγαίο, και να σκαρφαλώσει από την 214η θέση πριν πέντε χρόνια στην 26η της Πανελλήνια κατάταξης του ΣΕΓΑΣ, αναφέροντας ότι όταν υπάρχει όραμα και άνθρωποι που νοιάζονται και προσπαθούν, όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Ο Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, θερμά ευχαριστεί την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για την συνδιοργάνωση των αγώνων & την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, τα Δ.Σ., τους προπονητές και αθλητές των αθλητικών συλλόγων Γ.Α.Σ.Ρόδου «Η ΥΓΕΙΑ», Α.Ο.ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, Α.Σ. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, Α.Ο.ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς και τους χορηγούς των εκδηλώσεων, ιδιαίτερα το ξενοδοχείο BEST WESTERN PLAZA, το κατάστημα ADIDAS, την εταιρεία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ, και το κατάστημα Trend’s Flowers, για την συμβολή τους
στην διεξαγωγή του αθλητικού αυτού διημέρου, καθώς και την εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ ως χορηγό επικοινωνίας.

Περισσότερο όμως τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους προπονητές της ομάδας κ.Σταμάτιο Μάγο, κ.Φώτη Κουμεντή, κ.Κώστα Τσαταλό, κ.Σάββα Διακονικόλα και κ.Φιλήμονα Μιχαλάκη, οι οποίοι ακούραστα προετοίμασαν και εκτέλεσαν την αγωνιστική διοργάνωση και όχι μόνο, του αθλητικού αυτού διημέρου.