Δια… περιπάτου στα ημιτελικά ο Διαγόρας

Επιβάλλοντας απο την αρχή τον ρυθμό του και έχοντας τον Τάσο Κιοσέογλου σε εξαιρετική κατάσταση, ο Διαγόρας επικράτησε με 7-0 της ΑΕ Λέρου στο Δημοτικό Στάδιο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Δωδεκαναήσου “Αυγουστίνος”, όπου θα φιλοξενηθεί στα Μάσσαρι απο τον τοπικό Αστέρα.

Οι κυανόλευκοι άργησαν σχετικά να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο στην συνέχεια έκαναν… πάρτι.

Μετά απο χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα στο 35′ και ο Κιοσέογλου έγραψε το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης στο 40′ με απ ευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπαλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κιοσέογλου συνέχισε το… βιολί του και στο 50′ με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, προτού βρει ξανα δίχτυα στο 60′ για το 4-0 με σουτ έξω απο την περιοχή.

Την σκυτάλη πήρε στην συνέχεια ο Τσαγκάρης που σκόραρε στο 60′ και το 90′ με σουτ και ψηλοκρεμαστό πλασέ αντίστοιχα, ενώ ενδιάμεσα (83′) είχε σκοράρει ο Τογρού και έτσι γράφτηκε το 7-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την δυνατότητα να πετύχουν περισσότερα τέρματα, έχοντας κι άλλες ευκαιρίες, με σπουδαιότερες τις προσπάθειες του Τσαγκάρη και Γεωργιάδη που σταμάτησαν στο δοκάρι.

Δαιτησία: Καραγιάννης, Μαυρουδής, Διακοφιλιππής

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Ντιμιτρίεβιτς, Πεταυράκης (55′ Τογρού), Μπαούρης, Φραντζής, Καρπαθάκης, Παϊζάνος, Γεωργιάδης (65′ Μπάρδης), Κιοσέογλου (70′ Κιουρτζής), Καλημέρης, Τσαγκάρης, Γκινής

ΑΕΛ: Ταχιράϊ, Μεραμπελιώτης, Κοντογιάννης (70′ Σκόρδος), Βασιλείου, Ανούσης (60′ Τσατσαρώνης), Τσάτσος, Ηλίας, Δράκος (75′ Ασάνοφ), Πέρος, Φουντής, Καράγκιολης