Δόξα… παραμονής

Σημαντική νίκη που την απομακρύνει ακόμα περισσότερο απο την επικίνδυνη ζώνη πέτυχε η Δόξα που επικράτησε με 2-1 του Άρη Αρχάγγελου στο γήπεδο Ψίνθου.

Οι βυσσινί που προηγήθηκαν και ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια το αγώνα, καταφεραν να πάρουν τη νίκη, παρότι ισοφαρίστηκαν στην τελική ευθεία του ματς.

Στο 10′ η κεφάλια του Θ. Λυριστή πέρασε λίγο άουτ και την ίδια κατάληξη είχε η προσπαθεια του Β. Ορφανού στο 15ο λεπτό.

Τα αδέρφια Λυριστή συνεργάστηκαν στο 40′, με τον Θοδωρή να ανοίγει το σκορ με δυνατό σουτ για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αρης απείλησε με την κεφάλια του Μαρκοπούλου στο 52′ που έφυγε άουτ, ενώ μεγαλύτερη στιγμή είχε η Δόξα όταν οι αμυντικοί απομάκρυναν το πλασέ του Μ. Λυριστή.

Σε μια απο τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την κεφάλια του Μαρκόπουλου στο 75′.

Παρότι τα χρονικά περιθώρια ηταν στενά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν και έφτασαν στη νίκη με το διαγώνιο σουτ του Τσούλλου στο 81′ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο γήπεδο Ψίνθου.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Αχιολάς, Χαρισμανίδης

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Τσοπάνογλου (85’ Τσακιρης), Ορφανός Χ., Μπαρμπαντώνης Γ., Κωστομοίρης, Στελλάς, Κυριαζής, Ορφανός Δ., Ορφανός Β. (78’ Μπαρμπαντώνης Χρ.), Λυριστής Θ., (65’ Τσούλος), Λυριστής Μ.

Άρης: Καραγιάννης, Κοτσίκος, Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Μαγιόγλου (75’ Σιέχ), Δημητριάδης, Μπαϊρακτάρης, Γκίκας, Μαρκόπουλος, Λαμπριανός, Πίτσης (60’ Βαρέλης)