Ξέφυγε με γκολ απο τα αποδυτήρια

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι παραμονής στην Λάρδο αναδείχθηκε ο τοπικός Ηρακλής που επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Απολλώνων για την 22η αγωνιστική, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Ταγκάεφ στο 1ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης.

Ο δυνατός άνεμος…έπαιξε τον δικό του καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι τον είχαν με το μέρος τους στο πρώτο ημίχρονο και ο Ταγκάεφ στο 1′ με δυνατό σουτ απο τα όρια της περιοχής έγραψε το 1-0.

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο, οι Λαρδιακοί έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα, αλλά ο Μενίκος είπε “όχι” στο σουτ του Στέφανου Ευαγγελίδη στο 10′.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, αφού η πίεση των γηπεδούχων κόπασε και οι Απολλωνιάτες ήταν ακίνδυνοι επιθετικά λόγω του κόντρα άνεμου. Μοναδική τους απειλή το σουτ του Διακουράκη στο 42′ που εξουδετέρωσε ο Μήλιος.

Στην επανάληψη παρότι είχαν τον άνεμο με το μέρος τους, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και απείλησαν μόνο στο 55′ με την σέντρα σουτ του Ισκά που πέρασε άουτ.

Διατηρώντας τους αντιπάλους τους μακριά απο την εστιά τους, οι παίκτες του Ηρακλή πήραν μια σπουδαία νίκη, ενώ θα μπορούσαν να την είχαν κλειδώσει νωρίτερα (72′) με το πλασέ του Ζουρούδη όπου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Σταυρούλιας, Γιακουμάκης

Συνθέσεις: 

Ηρακλής: Μήλιος, Ευαγγελίδης Ι., Νικολλί, Πομπού, Καλοπήτας, Παπαϊωάννου, Μπεννουρ(74′ Ευαγγελίδης Ν. Στ.,), Ταγκάεφ, Χαρίτος (88 Ζερβός), Ευαγγελίδης Στ., Ζουρούδης

Απόλλων: Μενίκος, Χατζηκυριάκος, Μπαϊράμης Θ., Σκούμπρος, Μακαρούνας Μ., Κυριακάκης (46’Γιαννακόπουλος), Ισκάς(88′ Γεωργίου), Λολάκης (77′ Γεωργαλλής), Διακουράκης, Λαθούρης, Τσαγγάρης