Συνεχίζει το… κυνήγι η Κύπρος

Τον πρωτοπόρο Αστέρα Παστίδας εξακολοτθεί να… καταδιώκει η Κύπρος που επικράτησε με 2-4 των Ιπποτών στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων, σ’ ενα ματς όπου η κάθε ομάδα τελείωσε με δέκα παίκτες.

Μόλις στο 9′ ο Κιάρρι με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1 και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφου το σουτ του Καπουράνι στο 40′ σταματησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη σαφέστατα το ματς ήταν καλύτερο και σ’ αυτό… βοήθησαν οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ταφάνι στο 58ο λεπτό, παρότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες αφού ο Σαγρής βγήκε εκτός περιοχής και ανέτρεψε την Καρτάλη, βλέποντας την κόκκινη κάρτα.

Άμεσα πήρε προβάδισμα η Κύπρος με το σουτ του Τσακμακίδη στο 65ο λεπτό και το 1-3 έγινε στο… καπάκι (68′) με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγγελάκη που αποβλήθηκε λόγω άσεμνης χειρονομίας στον πανηγυρισμό.

Το 1-4 έγινε απο τον Καραμπάτζο στο 73′ και δύο λεπτά αργότερα (75′), ο Καπουρσνι διαμόρφωσε το 2-4 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Στεφανάκης, Λάζος

Συνθέσεις: 

Ιππότες: Σαγρής, Μαρίνος, Φωτάρας, Ζωάννου, Γκίνος, Χελάϊ, Κουράνι, Σώτα (76’ Σπανός), Καπουράνι, Ταφάνι, Ντούσκου

Κύπρος: Πεστλίκης, Αγγελάκης, Τσακμακίδης, Παναγιώτου, Βασιλείου (55’ λ.τ. Γκλάβας), Αλαφάκης, Μάχλης (8’ λ.τ. Κούρλιος), Καρτάλης (69’ Χατζηκωνσταντής), Τόσκα, Κιάρρι, Καραμπάτζος