“Κόκκινο” της αστυνομίας για τον τελικό κυπέλλου

«Μπλόκο» στην διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Δωδεκανήσου από την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου για την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου.

Σε επικοινωνία που είχε ο Διευθυντής της Αστυνομίας κ. Φώτης Νικολόπουλος με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, τον ενημέρωσε ότι η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του τελικού, καθώς την ίδια ημέρα αγωνίζεται στο Βενετόκλειο και ο Κολοσσός με τον ΠΑΟΚ, ενώ αρκετοί αστυνομικοί βρίσκονται στην Κω λόγω της τεταμένης κατάστασης που υπάρχει εκεί τις τελευταίες ημέρες.

Για τον λόγο αυτό αύριο το πρωί στις 11:00 θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στα αρμόδια μέλη της ΕΠΣΔ και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων του τελικού, Διαγόρα και Ιάλυσου, ώστε να μεταφερθεί κατά μια ημέρα η διεξαγωγή της γιορτής του κυπέλλου Δωδεκανήσου, δηλαδή για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 16:30.

Παράλληλα επειδή εκείνη την ημέρα εκπνέει και η προθεσμία της ΕΠΟ για να δηλωθεί ο κυπελλούχος, η ΕΠΣΔ ήδη εξασφάλισε παράταση μιας ημέρας, ώστε ο τροπαιούχος που θα δηλωθεί για την μάχη του κυπέλλου Ερασιτεχνών να γνωστοποιηθεί στην Ομοσπονδία στις 19 Φεβρουαρίου.