Είχε τις… απαντήσεις και έφυγε με τον βαθμό από το Παραδείσι ο Ηρακλής

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή πήρε στο Παραδείσι ο Ηρακλής Λάρδου που ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Κλεάνθη, ο οποίος προηγήθηκε δύο φορές.

Οι κυανόλευκοι είχαν τις απαντήσεις στα δύο γκολ του Γεωργαλλή και κατάφεραν να πάρουν κάτι σε μια δύσκολη έδρα, ενώ έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω για αρκετή ώρα.

Πολύ καλό ήταν το πρώτο 45λεπτο, αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και αναζήτησαν το γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Γεωργαλλής με ωραίο διαγώνιο σουτ, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση και το 1-1 έγινε με το πέναλτι του Ταγκάεφ (παράβαση του Καστανάκη πάνω στον Ευαγγελίδη Στ.) στο 22ο λεπτό της συνάντησης.

Το ματς ήταν… καυτό στο πρώτο μισάωρο και είχε κι άλλο τέρμα. Στο 29′ ο Γιαννίκος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Γεωργαλλή και εκείνος με την μία τελείωσε εξαιρετικά την φάση για το 2- του πρώτου ημιχρόνου.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή για το α’ μέρος, οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή φάση. Στο 43′ ο Γεωργαλλής με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 44′ ο Ζουρούδης από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καστανάκη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49′) ο Μπεννούρ με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς.

Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα στην συνέχεια και παρότι από το 58′ ο Ηρακλής έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Θεοδωρακόπουλου (δεύτερη κίτρινη για θέατρο), το σκορ δεν άλλαξε και μοιράστηκαν οι βαθμοί.

Διαιτησ’ία:  Πατσιόπουλος, Μαυρουδής, Βασίλας

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γρηγοριάδης, Δαλκίδης, Καρίκης (50’ λ.τ. Φουσατζιά), Γιατστιάτσος (67’ λ.τ. Σορωνιάτης), Πελέκης, Γιαννίκος, Πάττας (81΄ Μπαγιολάρι), Αλεξανδρίδης, Θεοδωρακόπουλος, Γεωργαλλής

Ηρακλής: Μηλιός, Γιάννης Ευαγγελίδης, Νικόλλι, Πομπού, Καλοπήτας, Παπαιωάννου, Μπενούρ (55’ Ζερβός), Στέφανος Ευαγγελίδης (92’ Χρυσαφίνης), Μανώλης Χαρίτος (88’ Βασίλης Χαρίτος), Ζουρούδης, Ταγκάεφ