Επιστροφή στο… πρωτάθλημα με νίκη για τον ΑΕΡΑ

Μετά την αποβολή του από το πρωτάθλημα για μια αγωνιστική, ο ΑΕΡΑ επέστρεψε με νίκη. Οι Αφαντενοί επικράτησαν με 2-0 του Ηρακλή Μαριτσών και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Καθοριστική στην εξέλιξη του ματς ήταν η αστοχία των φιλοξενούμενων, αφού θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ και να ήταν άλλη η έκβαση του παιχνιδιού.

Στο 23′ η κεφαλιά του Αζιζ κόντραρε σε αμυντικούς, ενώ στο 30′ το σουτ του Καρίκη αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τρία λεπτά αργότερα (33′) η προβολή του Ροκάϊ ήταν καθοριστική, αφού ο Καρίκης έβγαινε απέναντι από τον Τσετκόφσκι.

Ο Μασάδο στο 40′ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ επιβεβαίωσε τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου και έγραψε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Πιο δυνατά μπήκε στην επανάληψη η ομάδα του Χοσάδα και απείλησε με την καλή κεφαλιά του Καντιμοίρη που έφυγε άουτ στο 55′ και είκοσι λεπτά αργότερα (75′) ο Καντιμοίρης από πλεονεκτική θέση με πλασέ έγραψε το τελικό 2-0, αξιοποιώντας την μπαλιά του Μασάδο.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Σπάρταλης, Ορφανός

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Τσβετκόφσκι, Μαλλιάκας, Επιφάνης (80’ Λαουδίκος), Πάλλας, Ροκάϊ, Κατσαρής, Νικολής (50’ Κιόττου), Κασιώτης, Καντιμοίρης, Μασάδο, Πλύγκος (87’ Κανελόπουλος)

Ηρακλής: Κοσμάς, Παπακωνσταντής Κ., Λορέντζος, Τσούφιος, Λενιού, Φελεσάκης, Καρίκης Γ.Δ., Βασιλώττος, Αγγελόπουλος (75’ Κώτσος), Αζιζ (87’ Πίσκαπας), Παπακωνσταντής Μ. (80’ Στεφανάκης)