Ιάλυσος- Γλυφάδα (Ζωντανά) 3-1 Τελικό

Επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής, ο Ιάλυσος υποδέχεται την Γλυφάδα με στόχο τη νίκη.

Παρακολούθησε μέσα απο το fmtop.gr την εξέλιξη του αγώνα που διεξάγεται στο Οικονομίδειο Στάδιο.

Οικονομίδειο (15.00): Ιάλυσος- Γλυφάδα  3-1 Τελικό

Παπαδόπουλος, Πριονάς, Τσιφλάκος (Εύβοιας) 

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Σταυλάς (62′ Σπάρταλης), Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Ρεκλείτης, Κοιλιάρας, Χατζηκοσμάς (68′ Λύρας), Μαρίνου (77′ Κοκκίνης), Φονσέκα
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Θωμάς, Κατσίβελας, Σινάνι, Κόντης, Μουσάϊ (52′ Ντούνης), Γκούμας, Φερεντίνος, Καλογιάννης (63′ Φιόρι), Λαμπρογιώργος, Γεωργακόπουλος,, Κόκαλης (77′ Τζουμάκας)

10′  Mε τον Ιάλυσο να έχει την κατοχή της μπάλας και να είναι δραστήριος χωρίς όμως έως τώρα να μπορεί να φτιάξει τη μεγάλη ευκαιρία.

13′ Kάθετη πάσα του Κοιλιάρα προς τον Φονσέκα που έβγαινε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας Θωμάς διάβασε τη φάση και βγήκε γρήγορα για να μπλοκάρει τη μπάλα.

30′ Mέτριο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν τον ελεύθερος διάδρομο προς την εστία της Γλυφάδας.

33′  Γεωργακόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση στέλνοντας τη μπάλα να περάσει με δύναμη ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

34′  Ο Αντώνης Αθανασίου εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά και ο Φονσέκα που ξεχάστηκε στην πλάτη της άμυνας πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά άουτ

37′  Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Μουσάϊ προσπάθησε να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά αυτή χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Λουτριώτη και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

39′ μετά από μακρινή βαθιά μπαλιά ρου Ρεκλείτη, ο Κοιλιάρας τσίμπησε τη μπάλα από το εξελθόντα Θωμά αλλά η μπάλα του έφυγε μπροστά με αποτέλεσμα να προλάβει και να διώξει ο Σινάνι πριν ο  Κοιλιάρας προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα.

45′ ο Φερεντίνος έκανε την κάθετη πάσα στον Καλογιάννη μέσα στην περιοχή και αυτός αφού έκανε μια προσποίηση στον Λουτριώτη έστειλε με χλιαρό πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα. 0-1

Ημίχρονο

16:02:  Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

52′ μετά από ωραία μπαλιά του Ρεκλείτη, ο Φονσέκα πήρε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας και βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά τον παρεμπόδισε έξυπνα ο Κατσίβελας με αποτέλεσμα να πλασάρει χλιαρά και ο Θθωμάς να αποκρούσει σε κόρνερ.

55′ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Γλυφάδας, η μπάλα στρώθηκε στον Αντώνη Αθανασίου που σούταρε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά όχι ιδιαίτερα δυνατά με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Γλυφάδας να πέσει στη γωνιά του και να μπλοκάρει τη μπάλα.

57′ μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε από τα δεξιά, δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί της Γλυφάδας με τη μπάλα να …κολλάει στα πόδια του Παντελή Αθανασίου ο οποίος ανατράπηκε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.
Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Φονσέκα ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).

 73′ Ο Μαρίνου με ένα πολύ όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά δίνοντας το προβάδισμα στον Ιάλυσο. 2-1

79′ Λαμπρογιώργος διεκδίκησε τη μπάλα στο αέρα με τον Λουτριώτη. Ο τερματοφύλακας του Ιιάλυσου έδιωξε με γροθιές αλλά η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Σινάνι ο οποίος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι.
82′ μετά από ωραία βαθιά μπαλιά ο Σπάρταλης πήρε τη μπάλα και μπήκε στην περιοχή για να ανατραπεί από τον Κόντη και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Φονσέκα αλλά αυτή τη φορά δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι

84′ ο Λύρας έκανε την έξυπνα πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Κοιλιάρα ο οποίος έφυγε μόνος του και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα με πλασέ έκανε το 3 – 1 

Τελικό