Σπάνια κίνηση απο τους διαιτητές

Κατά την εβδομαδιαία συνάντηση των διαιτητών, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρόεδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη, έγινε η παράδοση ειδικού Η/Υ για άτομα με έλλειψη όρασης, σε νεαρό αγόρι από την Ρόδο, μετά την παράκληση της οικογένειας του.

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της Ένωσης μας, που υλοποίησαν την απόφαση τους για την αγορά ειδικευμένου Η/Υ (με πλήρη δυνατότητα φωνητικών εντολών για τυφλούς), από το ήμισυ των αμοιβών τους για μια αγωνιστική, συμβάλλοντας στην προσπάθεια βοήθεια ενός μικρού Ροδίτη με έλλειψη όρασης.

Μάλιστα η μητέρα του αγοριού , απέστειλε και σχετική επιστολή, στην οποία αναφέρει μεταξύ των άλλων τις  ευχαριστήριες της Προς το Δ.Σ. της ΕΠΣΔ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο  κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, τον Πρόεδρο των διαιτητών κ. Αλέκο Μιτζιρίκη και το Δ.Σ., το τοπικό όργανο διαιτησίας και τους κ.κ. Θεοφάνη Πελλό, Κώστα Ζανετίδη και Μπάμπη Λάμπρου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει προς τους διαιτητές και παρατηρητές που συνέβαλαν στην αγορά του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή με την καταβολή του 50% της αμοιβής τους για την προηγούμενη αγωνιστική.