Διπλό του Κλεάνθη σε επεισοδιακό ματς στην Ψίνθο

Σ’ ενα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από διακοπή στο πρώτο ημόχρονο και είχε πολλά παράπονα των γηπεδούχων για την διαιτησία, ο Κλεάνθης πέρασε νικηφόρα με 0-4 από την έδρα της Δόξας Ψίνθου στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.

Η απόφαση του διαιτητή στο 35′ να υπόδειξει το σημείο του πέναλτι για μαρκάρισμα που έγινε πανω στον Γεωργαλλη εντος περιοχης, έφερε θύελλα αντιδράσεων των γηπεδούχων και αποχώρηση των διαιτητών για τ’ αποδυτήρια.

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν μετα από ενα δεκάλεπτο περιπου, το ματς συνεχίστηκε και ο Γεωργαλλής έγραψε το 0-1 που ηταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Ψινθενοί ηταν εκνευρισμένοι, αφου είχαν… μείνει στην φαση του πέναλτι και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Παραδεισιώτες.

Στο 52′ η προσπάθεια το Αλεξανδρίδη σταματησε στο δοκάρι και ο Πελέκης στην επαναφορά σημειωσε το 0-2.

Παλι ο Πελέκης στο 70′ βρέθηκε στο σωστο σημείο, πήρε την κεφαλια- πάσα του Αλεξανδρίδη και με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ατο 88′ ο Γιαννίκος μετα από πάσα του Μπογιολάνι σε αντεπίεση του Κλεάνθη.

Με δέκα παίκτες τελειωσε τον αγώνα η Δόξα, καθώς ο Μπαρμπαντώνης Ι. αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Λάζος, Τάσης

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Τσοπάνογλου, Ορφανός Χρ., Μπαρμπαντώνης Ι., Στελλάς (40′ λ. τρ. Χατζηνικόλας), Κυριαζής, Ορφανός Δ., Ορφανός Β., Κωστομοίρης (20′ λ. τρ. Τσούλλος), Λυροστής Θ. (60′ Μπαρμπαντώνης), Λυριστής Μ.

Κλεάνθης: Καστανάκης, Φουσαξιά, Δαλκίδης, Καρίκης (89′ Γρηγοριάδης), Σορωνιάτης, Πελέκης, Γιαννίκος, Αλεξανδρίδης (75′ Σαΐτης), Σκόρπος, Θεοδωρακόπουλος, Γεωργαλλής (80′ Μπογιολάρι)