Σπουδαία… απόδραση των δέκα απο τα Μαριτσά

Παρότι αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα ποδοσφαιριστές, ο Κλεόβουλος πήρε μεγάλη νίκη με 1-3 μέσα στα Μαριτσά επι του τοπικού Ηρακλή στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.

Καλύτερα πατούσαν οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα και απείλησαν στο 5′ με την κεφάλια του Αλ. Κακλαμάνου που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Δέκα λεπτα αργότερα (15′) ο Κοσμάς απόκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Κολιοκώστα και στην συνέχεια ο Γαϊτάνος δεν μπόρεσε να σκοράρει στελνοντας την μπάλα άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 20′ απο το κόρνερ του Κολιοκώστα και την κεφάλια του Αλ. Κακλαμάνου απο το ύψος τοτ πρώτου δοκαρίου για το 0-1.

Άμεσα πήγε να απαντήσει ο Ηρακλής στο 28ο λεπτό. Απο την μπαλιά του Τσαλώλη,ο Γ. Καρίκης έβγαινε απέναντι απο τον τερματοφύλακα, αλλά ανατράπηκε απο τον Μαντσεφ ςκω από την περιοχή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Παρότι επειαζε με παίκτη λιγότερο, ο Κλεόβουλος με την κεφάλια του Κωστάκη στο 39′, έπειτα απο κόρνερ του Παπαοικονόμου, έκανε το 0-2.

Πίεσε στην επανάληψη η ομάδα των Μαριτσων και κατάφερε στο 62′ να μειώσουν σε 1-2 με το σουτ του Αγγελόπουλου. 

Λίγο αργότερα (67′) οι πράσινοι έφτασαν μια ανάσα απο την ισοφάριση, ωστόσο ο Χρυσανθής απομάκρυνε την επικίνδυνη σέντρα- σουτ του Λορέντζου και στην εξέλιξη της φάσης ο Κώτσος σουταρε άουτ.

Απο μια στημένη φαση ακόμα, ο Κλεόβουλος πέτυχε και τριτο τέρμα και κλείδωσε το σημαντικό τρίποντο.

Με απ ευθείας χτύπημα φάουλ ο Γαϊτάνος στο 79′ έγραψε το τελικό 1-3.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Μαυρουδής, Σάββενας

 Συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοσμάς, Κώτσος, Λορέντζος, Τσούφιος, Λενιού (76΄Καρίκης Γ.Σ.), Παπακωσταντής Κ., Καρίκης Γ.Δ. , Φελεσάκης (67΄Παπακωσταντής Μ.), Στεφανάκης, Τσαλώλης, Βασιλώττος (52΄Αγγελόπουλος)

Κλεόβουλος : Χρυσανθής, Ανδρεόπουλος, Κουκουτσέλας, Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ. (75΄Αναστασιάδης Γ.), Μάντσεφ, Παπαοικονόμου (85΄Κολιάδης), Γαϊτάνος ,Κακλαμάνος Α. (25΄Σελιμάϊ), Κολιοκώστας, Νικηταράς