Αντίμαχος πολλών… μποφόρ στα Μάσσαρι

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά η αποστολή του Αντιμάχου για να φτάσει στο νησί μας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ωστόσο στο γήπεδο Μασσάρων οι ερυθρόλευκοι “ζάλισαν” τους αντιπάλους τους και με το εντυπωσιακό 0-4 πήραν το τρίποντο.

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο ματς, αλλά σταδιακά η ομάδα της Κω ανέβασε στροφές και στο 18′ με το διαγώνιο σουτ του Μάκη Μποϊλή έκανε το 0-1.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ και με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως παίχθηκαν λιγότερο απο 45 αγωνιστικά λεπτά.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Θωνιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, καθώς ο διαιτητής υπέδειξε πως η μπάλα είχε βγει στον αέρα εκτός αγωνιστικού χώρου, κατά την εκτέλεση του κόρνερ.

Στο 60′ ο Μπεκιρλάρι έγραψε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (67′). Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πης στο 85ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Καζάς, Αναστασοπούλου, Διακοφιλιππής

Συνθέσεις:

Αστέρας: Tόππος , Μπαϊρακτάρης , Μπάρτζος , Φωτάρας Κιλασίν Χ. Διονησακόπουλος (68′ Λούπος ) , Νικήτας (80′ Κούτρης ) , Χατζημανώλης , Πατσιαούρας , Πλαγγέντης Λ. Πλαγγέντης Γ. ( 62′ Ντούτσε)

Αντίμαχος: Μιαούδης, Καράλιαμης (80′ Κορκής), Ιωαννίδης, Σωτίρι, Ζιώγας, Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Μπεκιρλάρι, Πης, Μποϊλής.