Ενίσχυση για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Χρήστου Μαρτσάκη (classification 4.5) και Παναγιώτη Κοντογιάννη (classification 2.5), εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μαρτσάκης αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Μαρούσι, ενώ ο Κοντογιάννης έπαιζε για λογαριασμό του Ηφαίστου Πατρών. Μάλιστα ο Μαρτσάκης βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στη Ρόδο και από τη Δευτέρα θα τεθεί στη διάθεσή του Μανώλη Ευσταθίου, ενώ ο Κοντογιάννης αναμένεται στο νησί την Παρασκευή. Με την απόκτηση τους, η ομάδα μας δυναμώνει σε σημαντικό βαθμό και φιλοδοξεί να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Ο Γιάννης Τσακίρης είναι ο νέος γυμναστής του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Ευσταθίου στο τιμόνι του συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής ξεκίνησε ήδη δουλειά και θα βοηθήσει σημαντικά με τις γνώσεις του, την ομάδα μας.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου τον Γιάννη Τσακίρη και τους αθλητές Χρήστο Μαρτσάκη και Παναγιώτη Κοντογιάννη και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.