Πλήρωσε κούραση και νωθρό ξεκίνημα στην Κρήτη

Ξεκινώντας νωθρά το ματς, ο Ιάλυσος ηττήθηκε με 2-0 στην Κρήτη από τον ΠΑΟ Κρουσώνα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος) και “έπεσε” στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στα 30 περίπου δευτερόλεπτα από την έναρξη του ματς, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0 χάρις την σέντρα- σουτ του Ζανελάρη όπου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα.

Δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι στην συνέχεια η ομάδα του νησιού μας, όντας εμφανώς και κουρασμένη απο τον τελικό κυπέλλου. 

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η γηπεδούχος ομάδα που έφτασε στο 2-0. Ήταν το 43ο λεπτό όταν ο Ανωγειαννάκης έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Μανουσάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πιο ζεστά μπήκαν στην επανάληψη οι τοξοβόλοι και κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να μειώσουν το σκορ, αλλά δεν δημιούργησαν την λεγόμενη μεγάλη φάση.

Με τον χρόνο να κυλάει υπέρ τους, οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην περιοχή τους και πήραν τη νίκη, την οποία λίγο έλειψε να διευρύνουν στο 78′, αλλά το σουτ του Μπάμπη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Μιχαηλίδης, Φαρμάκης, Κοκμότος

Συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Χρήστου, Παπουτσιδάκης (Μποχώνης), Γιαννακάκης, Χελά, Καντηλάκης, Σύζι, Μανουσάκης (Μπάμπης), Σκούφος, Πήλιος (Τσακάνι), Ανωγειαννάκης, Δανελάρης

Ιάλυσός: Λουτριώτης, Σταυλάς, Χειμωνέττος Κ. (46′ Σπάρταλης), Παπαδημήτρης (46’ Μαθιός), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Μαρίνου, Καρπαθάκης, Φονσέκα, Αθανασίου Αντ., Κοιλιάρας (80’ Λύρας)