Διπλό για τον Διαγόρα Βατίου στην Λέρο

Ακόμη μια νίκη πέτυχε ο Διαγόρας Βατίου που βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την παραμονή. Οι κυανέρυθροι πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο της Λέρου επικρατώντας με 2-3 της τοπικής ΑΕΛ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Το τρίποντο ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι… αποτυπώνει το τελικό σκορ, αφού οι Βατενοί προηγούνταν με δύο τέρματα διαφορά και δέχθηκε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις.

Πάντως στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς στα δίχτυα, αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 στο 60′ με την σέντρα- σουτ του Γιαννακόπουλου όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Άμεση ήταν η απάντηση των Λεριών, καθώς στο 62′ ο Μεραμπελιώτης με διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Μοσχή στο 75′ έκανε το 1-2 και έβαλε σε θέση οδηγού εκ νέου την ομάδα του. Το 1-3 έγραψε ο Χαροφύλλης με κεφαλιά, ενώ το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Μεραμπελιώτης στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Διαιτησία: Πατσιαούρας, Βουλγαράκης, Μαυρουδης

Συνθέσεις:

ΑΕΛ: Κωστόπουλος, Νικολάου, Βασιλείου, Γιαννουκάς, Πέρος (75′ Φουντουκάκης), Τσάτσος, Ηλίας, Μεραμπελιώτης, Καρπαθάκης (60′ Ασένοφ), Φουντής, Καράγκιολης

Διαγόρας: Ζωγράφος, Πιτσουρδάκη ς(75′ Κοτζιάς), Ζωάννου (78′ Ζερβός Μ.), Μικκιού, Ζερβός Β., Αδάμος, Παπασταμάτης,Γιανακόπουλος, Χαρτοφύλλης, Τριανταφυλλίδης (83′ Γρύλλης), Μοσχής