Μπόνη: “Δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν -οποίος κι αν είναι αυτός- να με βάλει στη θέση του εξιλαστήριου θύματος”

ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ και  Μέλη   Δ.Σ.  Ε.Π.Σ.Δ.

ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Μ.Μ.Ε.

Κύριε  πρόεδρε  και  μελη   Δ.Σ.,

Με αφορμή δημοσίευμα σε προσωπική σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πρώην μέλους του ΔΣ της ΕΠΣΔ, αναφορικά με τα αποτελέσματα του πορίσματος των ορκωτών λογιστών (σσ μετα την διαταγή των Εισαγγελικών Αρχών της Ρόδου) που αφορούν στην αμοιβή που ελάμβανα ως γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, έχω να δηλώσω τα εξής:

«Η αμοιβή μου ήταν η συμφωνηθείσα από τις διοικήσεις της Ένωσης και ουδέποτε ενημερώθηκα για κάποια αλλαγή είτε της σύμβασης μου, είτε του τρόπου και του ύψους ασφάλισης μου. Εγώ ελάμβανα τα δεδουλευμένα μου. Λάθη και παραλείψεις της εκάστοτε Διοίκησης δεν με αφορούν.

Δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν  –οποίος κι αν είναι αυτός-  να με βάλει στη θέση του εξιλαστήριου θύματος, για προσωπικές διαφορές ή ακόμη και να «εκβιάσει» τη στάση μου απέναντι στην εν εξέλιξη ερεύνα.

Με αφορμή την συνταξιοδότηση μου θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας όλες τις διοικήσεις και τα σωματεία  που έχω συνεργαστεί στα 30 χρόνια υπηρεσίας μου στην ΕΣΠΔ.

Θέλω επίσης να δηλώσω πως όταν κληθώ από την δικαιοσύνη σχετικά με την ερεύνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την οικονομική και διαχειριστική περίοδο (που αφορα τη συγκεκριμένη ερεύνα), θα πω την αλήθεια και ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Παναγιώτα Μπόνη