Μεγάλη επιστροφή για τον ΑΟ Δικαίου

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΑΟ Δικαίου λίγες μέρες πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αφού απέκτησε τον Σταμάτη Τογρού απ’ τον Διαγόρα.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας επιστρέφει για να αγωνιστεί στην Κω μετά από πολλά χρόνια και αφού πέρασε απ’ τον Αστέρα Τρίπολης για αρκετά χρόνια, τον Εθνικό και μέχρι πρόσφατα τον Διαγόρα.

Πρόκειται ασφαλώς για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με τους «κυανόλευκους» να κερδίζουν ένα παίκτη που σε μικρή ηλικία έχει ήδη πολλές παραστάσεις και να δείχνουν τις διαθέσεις τους για να μαζέψουν όλη αυτήν την γενιά των ποδοσφαιριστών που παλιότερα ήταν συμπαίκτες στο εφηβικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Δικαίου ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του Σταμάτη Τογρού απ’ τον Διαγόρα. Είναι μεγάλη τιμή που ένα δικό μας παιδί που μας έκανε υπερήφανους στον Αστέρα Τρίπολης και στον Εθνικό επιστρέφει στην ομάδα μας στην προσπάθεια της να ξαναβάλει τις βάσεις απ’ την αρχή για να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Τον καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια του και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Giafkasports.gr