Άνοιξε τον δρόμο στο πρώτο και “καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος

Απτόητη η Ρόδος συνεχίζει την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, επικρατώντας αυτή την φορά με 4-0 του Αστέρα Μασσάρων στο Δημοτικό Στάδιο για την 25η αγωνιστική.

Ο δρόμος της νίκης για τα ελάφια άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Ευγενικός με πλασέ μέσα από την περιοχή και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου, αφού οι Μασσαρενοί περιόρισαν τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ορφανίδη ξεκίνησε με τέρμα στο 46′ για το 2-0 με την κεφαλιά του Παυλίδη. Δέκα λεπτά αργότερα (56′) ο Δελαπόρτας εκτέλεσε κόρνερ και ο Καντιμοίρης από το ύψος του δεύτερου δοκαριού ανέβασε στο 3-0 τον δείκτη του σκορ.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 69′ ο Καλημέρης με προβολή στο α’ δοκάρι, έπειτα από σέντρα που έγινε από τον Παυλίδη.

Οι πράσινοι είχαν την δυνατότητα για ένα πέμπτο τέρμα, αλλά το τρομερό σουτ του Παυλίδη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μαρίνοφ που έκανε ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα.

Διαιτησία Μίαρης, Σπάρταλης, Μαυρουδής.

Συνθέσεις:

Ρόδος: Ράτζα, Ορφανίδης, Καντιμοίρης, Ρούσσης, Καλημέρης, Τζιβίλογλου (77′ Μπιγκό), Παυλίδης, Αμανατίδης (71′ Καμπούρης), Αρχοντούλης (54′ λ.τρ. Θεοδοσίου), Δελαπόρτας, Ευγενικός

Αστέρας: Μαρίνοφ, Μπάρτζος, Χατζημανώλης Μιχ., Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Χ., Φωτάρας, Μπαϊρακτάρης, Νικήτας, Πλαγγέντης Ελ., Λούππος (73′ Δεληγιάννης), Πατσιαούρας (89′ Χατζημανώλης Μ.)