Απίστευτη “γκίνια” για τον Διαγόρα στην “λευκή” ισοπαλία της Κρεμαστής

Η λέξη άτυχος είναι… λίγη για τον Διαγόρα στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries απέναντι στον Φοίβο. Οι κυανέρυθροι έμειναν στο 0-0, έχοντας πέντε δοκάρια στο ματς.

Τον… χορό των δοκαριών άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Χατζηφούντας με κεφαλιά για τον Διαγόρα που εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 40′ η σέντρα- σουτ του Πεταυράκη σταμάτησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα (41′) ο Καρπαθάκης σημάδεψε για τρίτη φορά το… ίδιο δοκάρι και στο 45′ η συμβολή των δοκών σταμάτησε τον Τσαγκάρη να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά.

Στην επανάληψη ο γηραιός συνέχισε την πίεση, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη και στο 60΄στη νέα προσπάθεια του Πεταυράκη όπου η μπάλα βρήκε εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι.

Είχε την δική του καλή στιγμή ο Φοίβος να κλέψει το ματς στο 70′ το τετ α τετ του νεαρού Στεργάκη που έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 90′ ο Ματακάκης είπε “όχι” στο απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ από τον Κιοσέογλου.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Κάζας, Βλάχος

Συνθέσεις:

Φοίβος: Ματακάκης, Τσουκαλάς, Ντόστι, Φελεγκάκης, Μαϊλης, Κουδούνης, Παλάζης, Ταφάνι, Μπάκης, Φτάκλας (75′ Μήτρου),Παντελίδης (54′ Στεργάκης)

Διαγόρας: Δαρζέντας, Φωτεινής, Παϊζάνος, Κιοσέογλου, Χατζηφούντας, Καλημέρης(62΄Γκινής), Γεωργιάδης, Μαριάς, Καρπαθάκης,Τσαγκάρης (74′ Μπερνιδάκης), Πεταυράκης