Βραζιλιάνικος ΑΕΡΑς παρέσυρε την Δόξα

Με χατ- τρικ του Βάντερ Μασάδο ο ΑΕΡΑ επικράτησε με 4-2 της Δόξας Ψίνθου στο γήπεδο Καλυθιών (λόγω τιμωρίας των ερυθρόλευκων) για την 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Ο Βραζιλιάνος σκόρερ των Αφαντενών έκανε στο 10ο λεπτό το 1-0 με σουτ, αλλά η απάντηση ήταν άμεσα για τους Ψινθενούς που με τον Θοδωρή Λυριστή έφτασαν στο 1-1 κόντρα στην ροή του παιχνιδιού.

Πριν το ημίχρονο (34΄) ο Μασάδο έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα από την περιοχή, έπειτα από λάθος της αντίπαλης άμυνας και έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του.

Φουριόζος μπήκε ο Βραζιλιάνος στο δεύτερο μέρος και στο 49ο λεπτό με χατ- τρικ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Την… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Λαουδίκος που στο 54′ βρέθηκε απέναντι από τον Ηλία και με πλασέ έγραψε το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Θοδωρής Λυριστής με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή στο 56ο λεπτό.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Αχιολάς, Γιακουμάκης

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Τσβετκόφσκι, Κατσαρής, Μαλλιάκας, Ροκάϊ, Πλύγκος (46′ Λαουδίκος), Επιφάνης, Κασιώτης, Μασάδο (53′ Πάλλας), Καντιμοίρης, Κιόττου, Τριχιάς

Δόξα: Ηλίας, Καρίκης (73′ Ορφανός Χ.), Χατζηνικόλας, Μαχραμάς Δ. (46′ Κατταβενός), Κυριαζής, Καλτσίδης, Μαχραμάς Ν. (73′ Τσομπάνογλου), Τσιριτης, Τσακίρης, Λυριστής, Τσούλλος