Ξέσπασε στον Καλυμνιακό ο Άρης

Στο πρωινό παιχνίδι της ημέρας για την 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, ο Άρης συνέτριψε με 6-0 του Καλυμνιακού στο γήπεδο Αρχαγγέλου και επέστρεψε στις νίκες. Στην έκτη θέση ανέβηκαν οι κιτρινόμαυροι, παρέμειναν στο -2 από την ζώνη της παραμονής οι Καλύμνιοι.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι να ανοίξει το σκορ η γηπεδούχος ομάδα. Αφού με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι παίκτες του Χαρίτου κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των κυανόλευκων, τα πάντα πήραν τον δρόμο τους.

Με το κοντινό πλασέ του Μπαϊρακτάρη στο 30′ έγινε το 1-0, ωστόσο μέχρι την ανάπαυλα ο Άρης είχε καθαρίσει τη νίκη. Από την ασθενή απόκρουση του Ζερβού στο σουτ του Λαμπριανού στο 38′, ο Μαρκόπουλος έγραψε το 2-0 με κεφαλιά, το 3-0 σημείωσε ο Λαμπριανός στο 42′ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και το 4-0 και πάλι ο Μπαϊρακτάρης στην εκπνοή του πρώτου 45΄λέπτου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δύο φορές. Δεύτερο προσωπικό τέρμα πέτυχε και ο Μαρκόπουλος στο 55′ για το 4-0 και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 80′ ο Ζαρκαδούλας με κεφαλιά.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Διακοφιλιππής, Βούλγαρη

Συνθέσεις:

Άρης: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Κοτσίκος, Σιέχ (46′ Θεοδωρίδης), Σταμούλης, Δημητριάδης Πέτρος, Λαμπριανός, Γκίκας (60′ Δημήτρης Παύλος), Μπαϊρακτάρης, Χατζησάββας, Μαρκόπουλος

Καλύμνιακος: Ζερβός, Καμπούρης, Κλάψης, Τρικοίλης, Κοτσάνης, Λελέκης (20′ Κοιλιάς), Τσαγκάρης (46′ Λελέκης), Καννής, Ζεμπίλλας, Κοκκινίδης, Χουρδάς