Του έκοψε το… οξυγόνο

Με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και γκολ στο 90′ ο Αντίμαχος επικράτησε με 2-1 του Ανταγόρα στο ντέρμπι της Κω για την 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και ψαλίδισε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των πράσινων για παραμονή.

Το φιλμ του αγώνα (από το giafkasports.gr):

12′ Κάθετη πάσα του Σχουλλή στον Κουρζή, ο οποίος έκανε το σουτ από τα αριστερά με τον Μιαούδη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

17′ Δυνατό σουτ του Χατζησταμάτη από τα όρια της περιοχής, μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Κονταντώνης.

21′ Σέντρα του Ιωαννίδη από τα αριστερά, οι αμυντικοί του Ανταγόρα απομάκρυναν , η μπάλα κατέληξε στον Χατζησταμάτη ο οποίος έκανε το σουτ με τον Κονταντώνη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

29′ Κάθετη πάσα του Χατζησταμάτη στον Παπανικόλαου ο οποίος μπήκε από τα αριστερά έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

34′ ΓΚΟΛ!! Κάθετη πάσα του Κουρζή στον Αρκούδα, ο οποίος μπήκε από τα δεξιά και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιαούδη για το 0-1.

39′ Δυνατό σουτ του Κορκή , μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κονταντώνης.

40′ Ο Σαμαράς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μιαούδη, έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Αντίμαχου να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

41′ Υπέροχη ατομική ενέργεια του Αρκούδα από τα αριστερά, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μιαούδη πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Αντίμαχου να αποκρούει με τα πόδια.

43′ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Αρκούδας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ έκανε το πλασέ με τον Μιαούδη να αποκρούει σε κόρνερ.

54′ Ο Παπανικολάου έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Γιαλεσάκη το σουτ του οποίου κόντραρε στους αμυντικούς και πέρασε κόρνερ.

77′ Δυνατό σουτ του Χατζησταμάτη, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κονταντώνη.

82′ ΓΚΟΛ!! Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Παπανικολάου από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Κονταντώνη για το 1-1.

85′ Σέντρα του Παπανικολάου από τα αριστερά, κεφαλιά του Συνεσίου η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

90′ ΓΚΟΛ!! Ο Συνεσίου μπήκε από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη πάσα και ο Κόκκαλης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Διαιτησία: Φραγκιαδάκης, Δημαράκης, Αλέκος

Συνθέσεις:

Aντίμαχος: Μιαούδης, Κορκής, Ιωαννίδης, Σκαλέρης Γ. (64′ Συνεσίου) , Ανδρογιώργης, Ζιώγας, Μπεκιρλάρι (75′ Καράλιαμης), Γιαλεσάκης, Παπανικολάου, Χατζησταμάτης, Κόκκαλης

Ανταγόρας: Κονταντώνης, Λαζαρίδης, Μπάσης, Μουτσομπέγκα, Μαρίνος, Κατσαμούνδης, Κουρζής, Ζώης (35′ Μακρής), Σαμαράς (78′ Τζόντζης), Σχουλλής, Αρκούδας