Τριπλή… ροπαλιά μέσα στο Βάτι

Νικηφόρα με 1-3 πέρασε από την έδρα του Διαγόρα Βατίου ο Ηρακλής Μαριτσών για την 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και πλέον αισθάνεται ακόμη πιο άνετος όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής.

Πατούσαν καλύτερα από το ξεκίνημα οι Μαριτσενοί και με το πλασέ του Στεφανάκη στο 20ο λεπτό έκαναν το 0-1. Συνεχίζοντας να έχουν την υπεροχή οι ποδοσφαιριστές του Βλασσόπουλου έφτασαν και στο 0-2 με σκόρερ τον Αγγελόπουλος στο 32′ με σουτ έξω από την περιοχή.

Η μείωση του σκορ από τους Βατενούς με το αυτογκόλ του Τσούφιου στο 40ο λεπτό έβαλε στο ματς το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη, αλλά το τρίτο γκολ που σημείωσαν οι πράσινοι με τον Γιώργο Δ. Καρίκη στο 70′ ήταν το τελειωτικό χτύπημα για το τελικό 1-3 που χάρισε το τρίποντο στους ροπαλοφόρους.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Κααραγιάννης, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Ζωγράφος, Αδάμος, Ζερβός Β., Ζωάννου, Παπασταμάτης, Γιαννακόπουλος, Μικκιού (70′ Κοτζιάς), Τριανταφυλλίδης (35′ Παπαστεφάνου), Ζερβός Ε. (80′ Γρύλλης), Μοσχής, Χαρτοφύλλης

Ηρακλής: Αναγνώστου, Τσούφιος, Καρίκης Γ.Σ., Κρητικός, Παπακωνσταντής Κ., Παπακωνσταντής Μ., Αζίζ (78′ Σαββάκης Κ.), Στεφανάκης (70′ Μάργαρης), Καρίκης Γ.Δ. (85′ Βασιλώττος), Τσαλώλης, Αγγελόπουλος