Τα σενάρια της παραμονής για Ιπποκράτη

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιπποκράτη Kos Hotel για το ματς-τελικό της Κυριακής (13.00) κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου όπου η ομάδα του Γιάννη Παπούλη πρέπει να δώσει και την ψυχή της στο γήπεδο για να πετύχει αρχικά τη νίκη και να ψάξει αν μπορεί την μεγάλη ανατροπή αφού είχε ηττηθεί με 18 πόντους στο ματς του πρώτου γύρου.

Η ψυχολογία στην ομάδα είναι ανεβασμένη, το τεχνικό τιμ έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεση του και ο σύλλογος και με την βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών θέλει τη νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Τα σενάρια της παραμονής:

1)Νίκη Ιπποκράτη από 1-18 πόντους: Για να παραμείνει η κωακή ομάδα στην Α1 θα πρέπει να κερδίσει τον Αθηναϊκό στο φινάλε και παράλληλα ο Κρόνος να ηττηθεί τόσο από τους αδιάφορους, Τερψιθέα Γλυφάδας (στον Άγιο Δημήτριο) και Νίκη (στη Λευκάδα).

2)Νίκη Ιπποκράτη με διαφορά ίση ή μεγαλύτερη των 19 πόντων: Ο Ιπποκράτης Κω θα παραμείνει στην Α1 αν κερδίσει τον Αθηναϊκό και δεν κάνει το 2 στα 2 ο Κρόνος.

3)Νίκη Κρόνου: Στην περίπτωση αυτή η χρονιά τελειώνει για τον Ιπποκράτη, που θα υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Α2 Κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος.

giafkasports.gr