Κρίθηκε στο γκολ και το πήρε ο Κλεάνθης

Σ’ ένα ματς κάτω του μετρίου με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Κλεάνθης εκμεταλλεύτηκε το γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 1-0 ενάντια στον Άρη Αρχαγγέλου για την 26η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΒlueStarFerries. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι κιτρινόμαυροι.

Η αναμέτρηση στο Παραδείσι δεν είχε να επιδείξει και πολλά… πράγματα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν κάπως καλύτερα το ματς και από μια στημένη φάση κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, κάτι που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το 1-0 έγινε στο 23ο λεπτό από την εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδρίδη και το γυριστό εναέριο σουτ από τον Καρίκη που προωθήθηκε στην φάση και έμελλε να πετύχει ένα πολύ όμορφο τέρμα που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στην επανάληψη προσπάθησε να αντιδράσει η ομάδα από τον Αρχάγγελο και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει την λεγόμενη κλασική ευκαιρία για να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Καστανάκη.

Μέχρι το φινάλε το μόνο που άλλαξε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς στο 75ο λεπτό ο Γκίγκας αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτησία: Μίαρης, Μοσχάτος, Γιακουμάκης

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Φουσατζιά, Δαλκίδης, Καρίκης, Πελέκης (25′ λ. τρ. Μπαλογιάρι, 80′ Σαΐτης), Γιαννίκος, Θεοδωρακόπουλος, Σκόρπος, Γρηγοριάδης, Αλεξανδρίδης, Γεωργαλλής

Άρης: Καραγιάννης, Κοτσίκος, Σιέχ (90′ Θεοδωρίδης), Ζαρκαδούλας, Σταμούλης, Γκίκας, Δημητριάδης, Χατζησάββας, Λαμπριανός (76′ Συμεωνίδης), Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος