“Πέταξε” για την παραμονή Ασπίδα Σαλάκου

Με την έκτη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος), η Ασπίδα “εκτινάχθηκε” στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα από την Σάλακο πήρε μεγάλο διπλό με 2-3 επί του Δαμάγητου στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο.

Τρελό παιχνίδι έγινε από το 30′ και μετά, προσφέροντας έντονες συγκινήσεις στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου.

Το σκορ άνοιξε ο Καραγιάννης με σουτ στο 35′ για τους γηπεδούχους, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι πήγαν στ’ αποδυτήρια με την ισοπαλία, καθώς ο Κρητικός με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 43ο λεπτό της συνάντησης.

Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με το πλασέ του Παπαγεωργίου, αλλά το 1-2 διατηρήθηκε για λίγα λεπτά, αφού στο 63′ ο Ατσίδης ισοφάρισε σε 2-2 για τον Δαμάγητο.

Το παιχνίδι είχε πολύ… ψωμί ακόμη και οι Σαλακενοί το εκμεταλλεύτηκαν, παίρνοντας τη νίκη στο 75′ με το αυτογκόλ του Τόμπσον που διαμόρφωσε το 2-3 και χάρισε το τρίποντο στην φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία άντεξε στην πίεση των τελευταίων λεπτών.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Σάββενας, Λάζος

 

Συνθέσεις:

Δαμάγητος: Στεργιανάκης, Μπιλιάς, Αρφαράς (55′ Μεγαλούδης), Συράκος, Κοντογιάννης, Πανταζόπουλος, Κυριακίδης, Τόμσον, Καραγιάννης, Γρηγοριάδης (75′ Φλεβάρης), Ατσίδης

Ασπίδα: Αξιώτης, Καρασάββας, Κάβουρας (46′ Γιορδαμνής), Στούρης, Κρητικός, Παστός, Ρούφας (46′ Βολιτάκης), Σαράντης, Παπαγεωργίου (68’Βογιατζής), Ντερομενάης, Κοκκάρης