Ανατροπή στην εκπνοή για τον Άγιο Λουκά

Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Αγίου Λουκά κόντρα στον Εθνικό Αρχίπολης, καθώς οι Αφαντενοί έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1 στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος μπήκαν δυναμικά οι φιλοξενούμενοι και είχαν δοκάρι στο 5′ με το σουτ του Μαυριού, αλλά η συνεχεία ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το πρώτο μέρος δεν πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις.

Το ίδιο καλά μπήκαν και στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Φιλήμονα Μιχαλάκη, όπου κατάφεραν στο 60′ και έκαναν το 0-1. Σκόρερ ο Κρεκούκιας που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα.

Προσπάθησε να αντιδράσει ο “Άγιος” και τα κατάφερε. Έφερε το ματς στα ίσα στο 75′ με το ωραίο πλασέ του Κανέλλου μέσα από την περιοχή για το 1-1, ενώ στο 90′ ο Γεννημαχλέλης με τον ίδιο τρόπο ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή και διαμόρφωσε το 2-1. Δημιουργός και στις δύο φάσεις ήταν ο Λαουδίκος με εξαιρετικές ασίστ στους συμπαίκτες του.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Σαρρής, Βασίλας

Συνθέσεις:

Άγιος Λουκάς: Κιόττου, Μοσχιδιού, Μακρυδημήτρης, Ηλίας (85′ Πέρος), Μοσχούς, Καλογήρου (88′ Μπακίρης), Διακίδης, Κανέλλος, Λαουδίκος, Γεννημαχλέλης, Μπάλλας

Εθνικός: Ζααλούκ, Γιαννιού, Μπαρμπαντώνης, Αλευρόπουλος, Κουφός (70′ Μπέρδης), Χατζηνικόλας, Μπόσινας, Μαυριός, Κρεκούκιας (75′ λ. τρ. Κουτσουμπάρης), Βαρέλης, Μανέττας