Αστέρας Βάρης- Ιάλυσος (Ζωντανά) 0-0 Τελικό

Για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος), ο Ιάλυσος φιλοξενείτε στην Βάρη από τον τοπικό Αστέρα και έχει ως στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Μείνετε συντονισμένοι στο fmtop.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα των τοξοβόλων στην πρωτεύουσα.

Δημοτικό Στάδιο Βάρης (15.00): Αστέρας Βάρης- Ιάλυσος  0-0  Τελικό

Διαιτησία: Σταθόπουλος, Πρέντζας ,Δημόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Καναβέτας (78′ Κουϊρουκίδης), Κραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου, Νικολακόπουλος (61′ Ντάγκρας), Γεωργιάδης, Αγκόλι, Χατζησάββας, Πασαλίδης, Μανιδάκης (61′ Τσαφταρίδης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Φυλακούρης, Αθανασίου Π, Σταυλάς, Παφιάκης, Ρεκλείτης, Κορνελάτος, Αθανασίου Α, Μαρίνου (90′ Βολονάκης), Φονσέκα, Σπάρταλης (87′ Λύρας)

7′  φάουλ  εκτελέστηκε από τον Ρεκλείτη και η μπάλα  περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

14′ ο Πασαλίδης βρέθηκε σε τετ α τετ αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε και έσωσε τηνε στία του. Μεγάλη ευκαρία για τον Αστέρα Βάρης.

20′  Σταυλάς επιχείρησε μια σέντρα σουτ στην περιοχή με την άμυνα του Αστέρα να διώχνει τη μπάλα.

26′ ο Φονσέκα έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά δεν είχε δύναμη με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Μαρινάκης.

27′ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Ιάλυο  το οποίο κέρδισε ο Σταυλάς από τον Νικολακόπουλο.Εκτέλεσε ο Μαρίνου κάνοντας σέντρα προς την περιοχή αλλά ι αμυνόμενοι απομάκρυναν εύκολα.

28′ Ο Σταυλάς πάσαρε στον Φονσέκα ο οποίος όμως κλείστηκε καλά στη γωνία και η σέντρα που επιχείρησε ήταν άστοχη καθώς η μπάλα έφυγε άουτ.
32′ ο Σταυλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε τη σέντρα με την άμυνα να διώχνει. Ο Ρεκλείτης μάζεψε τη μπάλα και σέντραρε αλλά πριν η μπάλα φτάσει στον Φονσέκα που ήταν εντελώς μόνος σε θέση φορ, έδιωξαν οι αμυνόμενοι.

ημίχρονο

50′ ο Παφιάκης έκανε ένα γέμισμα στην περιοχή, ο Φυλακούρης πήρε την κεφαλια από καλό σημείο αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Μαρινάκης.

52′ μετά από αντεπίθεση. ο Γεωβργιάδης γύρισε τη μπάλα στην περιοχή αλλά δεν υπήρχε κανείς συμπαίκτης του να τη σπρώξει από κοντά στα δίχτυα.

54′ ο Χατζησάββας κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο (λίγο έξω από την περιοχή) με τη μπάλα να βρίσκει σε αμυνόμενο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Λουτριώτη.

57′ Ο Αντώνης Αθανασίου έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ σχεδόν από 35 μέτρα  ο Μαρινάκης με εκπληκτική απόκρουση (εκτινάχτηκε στο παραθυράκι του) και απόκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο

66′ ο Ντάγκρας έκανε μια καλή κούρσα από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα προς την περιοχή αλλά έδιωξε η άμυνα.

68′ ο Σπάρταλης σούταρε περίπου δέκα μέτρα έξω από την περιοχή με τον Μαρινάκη να μην ανησυχεί καθώς η μπάλα έφυγε εκτός εστίας (άουτ).

70′ ο Ντάγκρας έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφθασε στον Τσαφταρίδη ο οποιίος κοντρόλαρε και έκανε το σουτ το οποίο όμως ήταν πολύ άσχημο καθώς η μπάλα έφυγε παράλληλα από την εστία.

78′  Ντάγκρας έκανε ωραία προσπάθεια και προσπάθησε να πασάρει στον Χατζησάββα που ήταν σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή έκοψε ο Φυλακούρης.

81′ ο Ιάλυσος έχασε καλή ευκαιρία. Ο Μαρίνου έστρωε τη μπάλα στον Φονσέκα μέσα στην περιοχή και αριστερά με τον παίκτη του Ιάλυσου να κάνει το πλασέ αλλά ο Μαρινάκης απόκρουσε.

83′ δυο διαδοχικά σουτ των Κουϊρικίδη και Γεωργιάδη και στις δυο περιπτώσεις η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

88′ κόρνερ για τον Ιάλυσο. Το εκτέλεσε ο Αντώνης ΑΘανασίου, η άμυνα έδιωξε και η μπάλα έφθασε στον Λύρα ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Μαρινάκης και πάλι δεν ανησύχησε.

Τελικό