Ξέφυγε κι άλλο ο Ηρακλής Λάρδου

Την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries πανηγύρισε ο Ηρακλής Λάρδου που επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Διαγόρα Βατίου για την 26η αγωνιστική και πλέον βρίσκεται στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα για να βάλουν τις βάσεις της νίκης και τα κατάφεραν μόλις στο 2′ με το εξαιρετικό σουτ του Μπεννούρ από πλάγια θέση για το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να διαχειριστούν όπως θα ήθελαν το ματς και το έκαναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με πρωταρχικό σκοπό να κλείσουν όλους τους χώρους στην άμυνα τους, οι Λαρδιακοί πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα και στην επανάληψη κλείδωσαν τη νίκη, καθώς ο Στέφανος Ευαγγελίδης στο 80′ με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Σταυρούλιας, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Μήλιος, Ευαγγελίδης Ι., Καλοπίτας, Πομπού, Νικολλί, Παπαϊωάννου (88′ Χρυσαφίνης), Ταγκάεφ (75′ Χααρίτος Β.), Μπεννούρ (80′ Κοντός), Ευαγγελίδης Στ., Ζουρούδης, Χαρίτος Εμμ.

Διαγόρας: Τύρελης, Ζερβός, Αδάμου, Πιτσουρδάκης, Γιαννακόπουλος, Παπασταμάτης, Παπαστεφάνου (70′ Καραγιάννης), Κοτζιάς (65′ Τριανταφυλλίδης), Ζερβός Ε. (60′ Γρύλλης), Μοσχής, Χαρτοφύλλης